≫ 

Najnovije informacije o stanju povrede Novice Veličkovića (VIDEO)

Tokom sezone crno-beli imali su brojne povrede igrača, pa je kapiten crno-belih posle povrede na derbiju sa Zvezdom priključen "bolnici" Partizana do obavljanja pregleda

  • 7

Košarkaš Partizana Novica Veličković povredio se u prvom meču plej-ofa sa Crvenom zvezdom, a sa bolnom grimasom, i uz pomoć saigrača, napustio je igru u koju se do kraja susreta nije vraćao, pa je sada jedno od glavnih pitanja navijača hoće li biti spreman za narednu subotu, kao i ostatak sezone. 

Novica je pri doskoku, u reketu Partizana, u trenutku kada je na svom kontu imao 11 poena, nezgodno stao na nogu Majkla Odža, košarkaša koji ima najveću nogu na svetu, kada je reč o profesionalnim sportistima, pa su crno-beli morali da nastave bez lidera, i to, u momentu kada se rezultat, na 3 minuta pre kraja, lomio, 77:76.

To je bio i jedan od momenata koji je odredio susret, koji je do kraja rešen u korist crveno-belih.

VIDEO: Ovako se povredio Veličković i uz pomoć saigrača napustio teren

Ono što je sigurno jeste da je "stradao" zglob desne noge koji je otekao, kao i to da Novica otežano hoda, jer je hramljući posle meča izašao iz hale. Barem za sada, ne postoji precizna prognoza koja bi dala odgovor na pitanje da li, i kolika, pauza očekuje kapitena tima.

Takođe, stepen povrede za sada niko ne želi da komentariše do detaljnih preglada koji bi trebalo da budu obavljeni početkom nedelje. Tada će sve biti mnogo jasnije.

Veličković je samo još jedan u nizu košarkaša koji je u poslednje vreme prinuđen da boravi "u bolnici" kluba. Pre njega, zbog lakših povreda mečeve su propuštali Aleksej Nikolić, Zagorac, Gegić, Janković koji je propustio prošli derbi, kao i Renfro koji je "rovit" istrčao na teren protiv Igokee u regularnom delu ABA lige, posle povrede na derbiju.

Da podsetimo, drugi meč plej-ofa igra se 30. marta od 19 sati, a domaćin je Partizan u hali Aleksandar Nikolić.

VIDEO: Lazić nagazio Renfroa i izbegao faul

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nscz

    24. mart 2019 | 13:42

    Jasno se vidi namera Lazica da povredi novicu. To u stvari i nije Odzova noga. U stvari jeste. Ali te patike su laziceve

  • ...

    24. mart 2019 | 14:23

    Steta sto se Novica povredio, ali i bez njega idemo u finale aba lige⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA