≫ 

Pešić opet frustrirao Lasa i Real: Barsi najveći derbi španskog prvenstva, trener Madriđana na ivici nervnog sloma posle 0:11 (VIDEO)

Još jedna lekcija Katalonaca najvećem rivalu

  • 0

Košarkaši Barselone održali su se na liderskom mestu ACB lige posle velike pobede, još jedne, nad najvećim rivalom Real Madridom, i to u gostima - rezultatom 82:76.

To je Barsi bila pobeda kojom je praktično odbranila prvo mesto pred plej-of od napada Reala, koji je pretio sa pobedom manje pre ovog meča, pa je sada razlika dodatno uvećana u korist tima srpskog trenera.

Uspeo je Pešić da uradi veliki posao posle triler poraza od Bajerna u Evroligi, konsolidovao je ekipu koja je fantastično reagovala u povoju "el klasika" - serijom 11:0.

Nije imao kud trener Madriđana Pablo Laso posle Barsinog naleta, zvao je tajm-aut i držao je bukvicu svojim igračima uz nimalo prijatan rečnik.

- Kakva je ovo energija, gde su vam mu*a?!- vikao je besno Laso na igrače, što ih je očito trgnulo pošto su do kraja četvrtine uspeli da izjednače na 17:17.

Poslušajte Lasove pridike igračima.

Uspeo je Real da dođe i do 19:17, ali je Barsa odgovorila novom serijom za vođstvo koje nije gubila do kraja utakmice!

Tomas Ertel je predvodio goste sa 15 poena, Kajl Kjurik je imao 13, a Viktor Klaver 12 poena.

Kod Reala, bolji od ostalih bili su Džejsi Kerol sa 15 poena i Serhio Ljulj sa 13.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA