≫ 

Srbi već pakuju kofere za letovanje, Bogdan "dvocifren" u Luizijani, Bjelicu stomačne tegobe izbacile iz igre (FOTO) (VIDEO)

Nju Orleans naneo poraz ekipi naših košarkaša, plasman u plej-of više nije opcija

  • 0

Sve je manje nade za Sakramento u njihovim težnjama ka plej-ofu, gotovo da više i ne postoje nakon poraza Kingsa u Luizijani od Nju Orleans Pelikansa 121:118. 

Sedam utakmica pre kraja regularnog dela sezone, tim iz prestonice Kalifornije ima čak sedam pobeda manje i šest poraza više od prvog tima "iznad crte" San Antonija, koji definitivno može mirno da spava pred početak doigravanja.

Upravo će Sparsi biti jedan od rivala Kigsa do kraja sezone, uz njih dva puta Hjuston, te Juta, Nju Orleans još jednom, Klivlend i za kraj Portland. Dakle, nimalo lak raspored je pred Sakramentom kome su šanse za doigravannje dovoljno umanjene i bez serije teških utakmica.

U zanimljovom okršaju protiv takođe otpisanih Pelikana Bogdan Bogdanović je imao zapaženu ulogu, ubacio je srpski bek 14 poena, upotpunio odlično izdanje spoljne linije gostiju koju su predvodili, po običaju najefikasniji, Badi Hild sa 27 i D'Eron Foks sa 25 poena.

Ipak, Hild nosi i etiketu tragičara zbog promašene trojke za produžetak...

Nemanja Bjelica je meč počeo u startnoj petorci, ali se zadržao u igri samo osam minuta. Prema informacijama američkih medija stomačni problemi su razlog što se nije vraćao u igru.

Pogledajte sve poene bogdana Bogdanovića protiv Nju Orleansa.

Foto: Tanjug/AP

U taboru pobednika Džulijus Rendl je dominirao sa 34 poena, definitivno sebe stavio u prvi plan kao novog lidera ekipe za narednu sezonu u kojoj će Pelikansi krenuti da žive bez dosadašnjeg miljenika navijača Entonija Dejvisa.

I Kristijan Vud, koji je ne tako davno stigao kao višak iz Milvokija,bi mogao da bude važan deo u renoviranom timu Nju Orleansa. On je "sa klupe" postigao 25 poena, što mu je novi lični NBA rekord, koji je postavio samo dva dana nakon odlične partije garnirane sa 23 poena Atlanti.

Rezultati

Detorit - Orlando 115:98

Filadelfija - Bruklin 123:110

Majami - Dalas 105:99

Njujork - Toronto 92:117

Hjuston - Denver 112:85

Milvoki - Los Anđeles Klipers 128:118

Nju Orleans - Sakramento 121:118

San Antonio - Klivlend 116:110

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

VIDEO: Bogdan "cepao" mrežicu na treningu bez promašaja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA