≫ 

Ko hoće kartu za derbi, moraće u leglo Delija: Zvezda promenila lokaciju za distribuciju ulaznica za majstoricu!

Prvobitno deljenje karata planirano je na Malom Kalemegdanu

  • 17
Zgrada SD Crvene zvezde, Crvena Zvezda

Foto: Marko Todorović

Crvena zvezda je saopštila da će distribucija ulaznica za majstoricu biti obavljena u četvrtak u zgradi Sportskog društva Crvena zvezda u Ljutice Bogdana 1a.

Meč je na programu u subotu od 18 časova, a domaćin je Crvena zvezda, koja želi da ima maksimalnu podršku svojih navijača, kao i da spreči ulazak i grupisanje navijača Partizana na ovoj utakmici.

Možda su i zbog toga na Malom Kalemegdanu odlučili da distribucija karata ovoga puta bude obavljena na novoj lokaciji, a ne na Malom Kalemegdanu, kako je prvobitno bilo urađeno pred prvi meč polufinalne serije.

Ovoga puta će svako ko želi kartu, morati da ode u zgradu koja je poznata i po tome što su u njoj prostorije Delija - u čuvenu Reviju.

- Distribucija karata za tribine i prodaja ulaznica za preostale sektore u hali, za treću utakmicu polufinala plej-ofa, obaviće se u prostorijama Sportskog društva Crvena zvezda u četvrtak 04.04.2019. godine od 10-16 časova. Broj karata koje će biti distribuirane u prostorijama Sportskog društva po osobi će biti minimalan, kako bi svi, zbog izuzetno velikog interesovanja mogli da dođu do karte za ovaj meč.

- Ovakvu odluku klub je doneo kako bi u sedištu crveno-bele porodice na pravi način podelio ulaznice svima koji žele da se nađu u dvorani u subotu uveče i pruže veliku podršku košarkašima Crvene zvezde - saopšteno je na sajtu Crvene zvezde.

Dnevne ulaznice za plavu ložu, belu ložu, parter B, i počasna mesta pored terena, za treću polufinalnu utakmicu prodavaće se takođe prostorijama Sportskog društva u ulice Ljutice Bogdana 1a, poručeno je iz Zvezde, i napominju da je svako ko bude kupovao ili podizao besplatne ulaznice, morao da na uvid da i ličnu kartu.

VIDEO: Grobari koreografijom isprozivali Nebojšu Čovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Outsider

    3. april 2019 | 16:44

    To nije leglo, TO JE BRLOG.

  • zabrinuti

    3. april 2019 | 13:45

    Kolko izgleda ne’uredjen ulaz i fasada...Treba da’ih je sramota...

  • Војска преко Дрине - РСЦЗ

    3. april 2019 | 12:57

    СВИ, СВИ, СВИИИИИ У ПИОНИР У СУБОТУ... 7.000 људи у хали + 10.000 људи испред хале! ГРИЗИ, КИДАЈ - ГАЗИ ЗВЕЗДО СВЕТИЊО!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA