≫ 

Zvezda je u prednosti, ima bolji tim: Savo Milošević priznao zašto će gledati samo poslednja dva minuta košarkaškog derbija (VIDEO)

- Partizan je na pravom putu, ako ne ove godine, mislim da će sledeće imati ozbiljnu ekipu - kaže Milošević

  • 7

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana od 18 sati u hali Aleksandar Nikolić igraju odlučujući meč za ulazak u finale plej ofa ABA lige, a svoje predviđanje dao je i trener fudbalera Partizana Savo Milošević. 

On je pre same utakmice koja odlučuje koji srpski predstavnik će se u finalu boriti za igranje Evrolige sledeće sezone, istakao da neće imati vremena da pogleda utakmicu, kao i to da je Zvezda u blagoj prednosti.

- Volim da gledam košarku. Nerviram se mnogo više nego kada gledam fudbal, a sada sebi ne mogu da dozvolim taj luksuz da se nerviram. Treba mi energija za ovo što trenutno radim. Prosto  ne mogu da gledam celu utakmicu. Očekivanja su jako nezahvalna. Mislim da je Zvezda u prednosti blagoj. Ima bolji tim, igra pred svojim navijačima... To je derbi, to je finalna utakmica, jedna u kojoj upravo ta vrsta pritiska može da predstavlja Zvezdi mnogo veći problem.

Ipak, nekadašnji golgeter Partizana ističe da košarkaška sekcija kluba ima perspektivu.

- Sa druge strane, mnogo mi se dopada u kom smeru ide košarkaški klub u poslednje vreme, i ekipa, i klub. I mislim da su na pravom putu. I, ako ne ove godine, mislim da će sledeće Partizan imati ozbiljnu ekipu koja će moći mnogo više. Kada je reč o šansama, večeras dajem blagu prednost Zvezdi, ali ona je neznatna. 

Kompletnu izjavu Miloševića o košarkaškom derbiju pogledajte u videu na početku teksta.

To je to, ko danas (18.00) pobedi ide u finale ABA lige i bori se za Evroligu! Zvezda čeka Partizan u krcatom Pioniru i favorit je s kvotom 1,45, dok je na crno-bele kvota 3,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Crvena zvezda - Partizan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    6. april 2019 | 16:15

    Одакле паре и за ову, а камоли следећу сезону? Из ког џепа се вади да би се платили Амер, Талијан...срамота што су пензије мизерне, а они се бахате.

  • ...

    6. april 2019 | 16:02

    Е мој ти...ти знаш ко има бољи тим хахахахаха.

  • Pedja

    6. april 2019 | 16:01

    Ko tebe šta pita? Bavi se ti onim fudbalskim bitangama a košarkaše ne diraj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA