≫ 

Detalji tuče Milana Kalinića, bes Čovića, Delije inkognito u hali, Trinkijeri vređan kao Dule: Ovo su stvari koje niste mogli da vidite na derbiju (VIDEO)

Mnogo dešavanja bilo je na parketu, ali i van terena tokom majstorice između Zvezde i Partizana

  • 68

Svaki večiti derbi nosi veliku dozu tenzije i nervoze, a ni majstorica koju su odigrali Crvena zvezda i Partizan nije bila drugačija. Iako je na terenu uglavnom sve prošlo fer i korektno, ne može se reći da neka dešavanja van terena nisu pokvarila utisak.

Takva je bila tuča između glumca Milana Kalinića i jednog navijača Zvezde, koji je na kraju završio krvave glave.

Donosimo vam sve detalje tog sukoba, ali i ostale stvari koje niste mogli da primetite na TV-u i verovatno su vam promakle i ako ste bili u hali.

SVI DETALJI TUČE MILANA KALINIĆA I NAVIJAČA ZVEZDE

Foto: MN Press

Kalinić je u halu ušao neposredno pred početak meča, išao je iza vođe Delija Marka Vučkovića, a samo minut kasnije ušao je u fizički sukob sa drugim navijačem Zvezde. Taj navijač, čiji identitet do sada nije poznat, završio je krvave glave posle tuče.

Naime, potvrđeno nam je da je mesto u VIP delu u crvenoj fotelji, bilo rezervisano za glumce, Milana Kalinića i Aleksandra Radojičića.

Na njihovom mestu sedeo je navijač koji je na kraju završio krvav.

VIDEO: Pogledajte sukob Kalinića i navijača Zvezde koji je završio krvave glave

Iz Zvezde nisu znali šta su jedan drugome rekli, da li je bilo ružnih reči ili psovki. Volonteri koji su bili prisutni su preneli da Kalinić nije prvi započeo tuču.

Navodno je Kalinić zamolio navijača da se skloni odatle, a onda je počela rasprava, u koju se uključio i direktor marketinga Crvene zvezde, Marko Pavlović, koji je inače suprug Katarine Srećković, koja je voditeljka programa Crvene zvezde.

Marko Pavlović se hvata za glavu posle udarca koji je dobio od navijača koga je kasnije udario Kalinić; Foto: Telegraf

Tada je taj navijač udario Pavlovića, a onda je u sukob uleteo i Kalinić, koji ga je žestoko udario pesnicama nekoliko puta u glavu. Bili su to baš brutalni udarci, što najbolje pokazuje snimak iz drugog ugla, koji nam je poslao čitalac Telegrafa.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Telegraf Sport (@telegrafsport) on

 

Da nije bilo Dragana Šutanovca, pitanje je kako bi prošao taj navijač, koji je izvukao deblji kraj na kraju sukoba jer je bio obliven krvlju. Šutanovac je uspeo da razdvoji Kalinića i drugog navijača.

Taj navijač je ubrzo napustio halu, dok je Kalinić ostao u dvorani do kraja meča.

Kalinić nije bio raspoložen za priču, a za naš sajt je samo poručio da je na meč došao sam, kao i na svim utakmicama, i očigledno mu je zasmetalo što je istaknuto da je u halu ušao iza vođe Delija, Marka Vučkovića.

DIVERZANTSKA AKCIJA PARTIZANA TOKOM ULASKA OSTOJE MIJAILOVIĆA

Ostoja Mijailović (u sredini) na klupi Partizana, uz Dragana Todorića (skroz desno) i Nikole Lončara (skroz levo) Foto: MN Press

Uoči meča je najavljeno da će predsednik Partizana Ostoja Mijailović biti uz ekipu pored klupe. Crno-beli su dobili tri mesta od Zvezde, a jedno od njih iskoristio je i prvi čovek Partizana, koji je želeo na taj način da pruži podršku svom timu.

Dok su svi očekivali da oni izađu kroz tunel, ekspedicija crno-belih je ušla na sporedni ulaz i odmah je sela na klupu. Ostatak hale nije ni primetio kada su ušli, a uvrede su već bile spremne. Ipak, crno-beli su se brzo smestili i zvučnici su bili maksimalno pojačani uz pesmu sa razglasa, te sporadične uvrede nisu mogle ni da se čuju.

NAVIJAČI ZVEZDE VREĐALI TRINKIJERIJA KAO VUJOŠEVIĆA

Andrea Trinkijeri; Foto: Marko Jovanović

Andrea Trinkijeri se zamerio navijačima Zvezde zbog zapaljivih izjava pred derbi, koje im se očigledno nisu svidele. Zbog toga je prilikom ulaska u Pionir vređan poput Duška Vujoševića od strane navijača Zvezde.

Sramnim povicima "Svinjo debela" pristalice crveno-belih dočekale su Trinkijerija posle diverzantskog ulaska u Pionir od strane ekspedicije Partizana.

Trinkijeri i na konferenciji nije pošteđen, pa se jedan navijač našao u pres sali i tamo ga isprovocirao. On mu je doneo bokserske rukavice, aludirajući na njegove reči u najavi utakmice da je košarka kao boks.

Iz Zvezde nisu umeli da nam objasne kako je ta osoba uspela da se nađe u prostoru rezervisanom za novinare. Navodno je taj čovek iskoristio metež posle meča da se domogne pres centra, gde je uradio šta je uradio.

On je rekao Trinkijeruju da je to poklon od zajedničkog prijatelja, a posle konferencije su takođe razmenili nekoliko reči. Trinkijeri je na to rekao:

- Ajde, dođi, daj mi poklon. Hvala ti, obožavam boks. Baš si gospodski postupio - rekao je Trinkijeri.

Taj nepoznati čovek je posle odgovorio Trinkijeriju:

- Ja sam ovo doneo iz najbolje i iskrene namere - rekao je on, ali je Trinkijeri samo odmahnuo rukom.

DELIJE INKOGNITO BILE U HALI

Marko Vučković bio u hali; Foto: Telegraf

Iako je zvaničan stav najvatrenijih navijača Zvezde - Delija, da ne dolaze na utakmice ABA lige, odlučujuća majstorica protiv Partizana bila je nezaobilazna za mnoge "viđenije" ljude sa Severa. Među njima je bio i jedan od vođa Delija - Marko Vučković zvani Komandant.

Uz njega je bilo još uticajnijih navijača sa severne tribine, ali su svi oni ispoštovali to da zvanično Delije ne dolaze kao grupa na utakmice ABA lige, pa nije bilo zastava i obeležja i svi su meč gledali u privatnoj režiji.

Navijači Zvezde u Pioniru tokom majstorice; Foto: MN Press

Ipak, ne može se reći da i njihovo pojavljivanje na utakmici nije uticalo na to da atmosfera bude još naelektrisanija. Navijači su čitavih 40 minuta bodrili Zvezdu i bili su pravi vetar u leđa igračima crveno-belih, što je Milan Tomić i apostrofirao na konferenciji za medije posle meča.

VIDEO: Nervozni centar Partizana se svađao sa navijačima Zvezde

ČOVIĆ UZ TEREN GLEDAO MEČ, POBESNEO JE POSLE JEDNE ODLUKE SUDIJA

Nebojša Čović na utakmici protiv Partizana; Foto: MN Press

Predsednik crveno-belih Nebojša Čović gledao je meč tik pored klupe Zvezde, za razliku od prve utakmice polufinalne serije, kada je bio u loži Pionira.

On je ovako nešto praktikovao i u nekim mečevima Evrolige proteklih godina. Ovoga puta nije morao mnogo da se nervira, ali je na početku meča bio prilično nervozan.

Tako je posle jedne sudijske odluke proključao od besa, hvatao se za glavu, pa zatim širio ruke i gestikulirao da je sudija doneo lošu odluku.

Gestikulacije Nebojše Čovića tokom derbija; Foto: Telegraf

Predsednik Zvezde se hvatao za glavu posle jedne sudijske odluke; Foto: Telegraf

Ipak, pošto su crveno-beli ubrzo napravili veliku razliku i pošto su sudije dobro odradile posao do kraja meča, nije imao razloga za nervozu i mogao je mirno da sačeka kraj utakmice i da proslavi plasman u finale, gde Zvezda čeka pobednika duela Cedevita - Budućnost, koji u nedelju od 19.00 igraju svoju majstoricu za finale ABA lige.

(D. Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Manjaca

    7. april 2019 | 11:44

    "Navijac iskoristio metez i usao na pres konferenciju".......Covicu pa dal je to moguce na utakmicama Crvene Zvezde Beograd? ...... Besprekorna organizacija , tuca u vip lozi ......hheheh

  • Bodibond

    7. april 2019 | 09:36

    A jel Kalinic clan frakcije panteri, cuvari pravoslavlja ili Crazy North?

  • Lakrdija

    7. april 2019 | 08:39

    I pošto je on "poznat" nije priveden i ako je razbio glavu drugom navijaču!!! Ej bre razbiješ glavu čoveku i ostave te da gledaš ceo meč, kao da se ništa nije desilo??? Da je bio anonimus brzo bi se reagovalo!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA