Čović se oglasio o tuči Milana Kalinića na utakmici Zvezde: Osuđujem, ružno je, ali to nije glavna vest! (VIDEO)

Predsednik crveno-belih ističe da sukob koji se desio nije glavna priča, već dobra utakmica i pobeda Zvezde

  • 12

Nebojša Čović je na konferenciji za medije, koju je održao na Malom Kalemegdanu dobio pitanje vezano za sukob u delu za VIP navijače između Milana Kalinića i Dalibora Krkovića.

On je poručio da nije bilo propusta u organizaciji, kao i da su mediji istakli tu priču u prvi plan, iako je glavna vest bila sjajna igra Zvezde.

Novinar ga je pitao da li se nekada fotelja spremala za neku od legendi kluba, poput Moke Slavnića i Dragana Kapičića, kao što se sprema za Milana Kalinića.

- Jeste li vi bili na utakmici? Otkud znate da su legendama izbacili fotelju? Kakve veze to ima sa Mokom Slavnićem i Kapičićem? Očigledno postoje mreže u različitim bojama kada su mediji u pitanju. Desio se incident, osuđujem ga i ne podržavam takvo ponašanje. A sada sleduje sve kako sleduje, po zakonu. I molim vas, mada ne verujem da ću uspeti, jer to nije glavna vest, time što vam je to glavna vest, onda promovišete nasilje.

- Glavna vest je dobro odigrana utakmica i prijateljski pozdrav igrača na kraju u tako velikoj tenziji. Nikakav propust nije bio u organizaciji Zvezde i obezbeđenja. Bio sam prisutan i video sam šta se desilo. Ne podržavam to, ružno je, ali olakšavajuća okolnost je što se desilo u okviru porodice, iako nije velika olakšavajuća okolnost - poručio je Čović.

Fotelja zbog koje je nastao sukob; Foto: Telegraf

Usledilo je pitanje da li će vinovnicima incidenta biti oduzeta mesta u VIP delu, ali Čović nije želeo da se dalje upušta u tu priču.

- Vi ste sportski novinari, odgovorio sam na pitanje. Ajde da se bavimo utakmicama.

VIDEO: Ispovest Milana Kalinića o tuči u Pioniru

VIDEO: Snimak iz drugog ugla: Kalinić brutalno ubija boga u Krkoviću

VIDEO: Milan Kalinić se potukao, razbio glavu Krkoviću u VIP delu hale!

(S. G.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    9. april 2019 | 13:52

    Dok u upravama klubova sede ljudi poput čovića vučelića i drugi do tada će legende biti u drugom planu.

  • Sotir zvani đubre

    9. april 2019 | 13:44

    Ovaj Čović se ponaša gore nego da je Zvezda njegovo vlasništvo. Baš je lepo biti gazda sa tuđom imovinom. Ko visoko leti ...

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    9. april 2019 | 13:34

    Демолирање и ресетовање гробара је требала да буде главна вест. Мада, пошто већ пуно година је тако, вест се чини тако свакодневном, да неки други догађај привуче већу пажњу новинара...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA