≫ 

Đorđević pokažnjavao igrače: Izgubili od poslednjeg na tabeli, pa završili u noćnom provodu

Nema šale sa Saletom

  • 2

Košarkaši Virtusa iz Bolonje podigli su formu od kada ih je preuzeo srpski selektor Aleksandar Đorđević, ali nije sve idealno u taboru italijanskog tima.

Istina, upisan je plasman u polufinale FIBA Lige šampiona, međutim ne "cvetaju im ruže" u "Palakanestru" gde su van zone plej-ofa i veliko je pitanje hoće li uspeti da se domognu doigravanja.

Za vikend je tim našeg trenera iznenađujuće poražen od poslednjeplasirane Pistoje kao domaćin (67:78), međutim to uopšte nije poremetilo planove pojedinih igrača da posle meča "zapucaju" iz Bolonje u Milan - na žurku!

Bili su i dovoljno nespretni i neoprezni da svoj izlazak ovekoveče na društvenim mrežama, a kasno su shvatili da su napravili "grešku u koracima".

Verovatno se nisu još ni otreznili kada ih je sačekala poruka kluba upakovana kroz saopštenje na zvaničnom sajtu u kome je njihovo ponašanje označeno kao neprofesionalno i neodgovorno, te će u skladu sa pravilima kluba biti sankcionisani.

Virtus Bolonja će u na45rednim danima obnarodovati i koje kazne su u pitanju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA