Susret džina i mališe na Zvezdinom treningu pred Budućnost: Vidak sreo Odža, "palo" je i premeravanje stopala (FOTO)

Imali su crveno-beli specijalnog gosta na poslednjem treningu pred duel sa Podgoričanima

  • 1

Košarkaši Crvene zvezde u jeku su priprema za finalnu plej-of seriju ABA lige protiv Budućnosti, kuju se poslednji planovi pred mečeve sezone, ali ima prostora i za druženje sa najmlađima i kada se radi. 

Na poslednjem treningu specijalan gost je bio mali Vidak.

Slika koja je obišla društvene mreže bila je fotografija mladog Zvezdaša Vidaka, on je preko noći on je postao oličenje svih kojima je Crvena zvezda u srcu jer je svaki Zvezdaš u Vidaku video simbol zajedništva, jedne porodice i jedinstvene energije u želji da se ostvari veliki korak ka davno zacrtanom cilju, piše na klupskom sajtu.

Vidak je bio poseban gost na treningu crveno-belih pred najvažnije utakmice u sezoni. Baš kao i Zvezdaši, igrači su upoznali Vidaka preko društvenih mreža i o njemu međusobno razgovarali, a onda je spremljeno iznenađenje za njih jer je mali zvezdaš došao na trening crveno-belih.

Zanimljiv je bio Vidakov susret sa gorostasnim centrom Majklom Odžom sa kojim je mališa premerio stopala.

Njegova energija sa tribina bila je vetar u leđa košarkašima Crvene zvezde, a onda su oni pozvali Vidaka u svoju ekipu. Trenirali su zajedno i spremali se za naredne izazove. Jer, ponovo će svako imati svoju ulogu: crveno-beli da čvrstom odbranom sačuvaju svoju tvrđavu i da zatrpaju koš protivnika, a Vidak da ponovo predvodi gromoglasnu podršku sa tribina koja će doneti preko potrebnu energiju izabranicima Milana Tomića.

Foto: kkcrvenazvezda.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    12. april 2019 | 18:05

    Tako se od malih nogu voli Zvezda. Bravo za sve zvezdase

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA