≫ 

Da im je trener Željko Obradović, ne bi živi izašli iz hale zbog ovog: Bobijevi saigrači visili na telefonu dok je Bruklin drao Sikserse! (VIDEO)

Neprihvatljivo ponašanje razmaženih NBA zvezda

  • 2

Košarkaši Filadelfije poraženi su od Bruklina na startu plej-ofa NBA lige, sa 111:102!

Iako je Filadelfija bolje ušla u meč i dugo vodila, pred kraj deonice je serija od 12:0 donela Bruklinu prednost, koja je u 2. periodu narasla do +17.

Siksersi su udarac uzvratili u trećem periodu prilaskom na 63:65, što nije bilo dovoljno, Bruklin je napravio novi nalet za dugo održavanje dvocifrene razlike.

Ipak, jedna stvar je posebnu pažnju privukla, Džonson i Embid su se zabavljali gledajući šta ima na internetu, pošto su prošvercovali mobilni telefon na klupu.  Imaju sreće što im trener nije Željko Obradović, ne bi se lepo proveli ni oni ni telefon...

Što se učinka tiče, Boban Marjanović je imao 13 poena, tri skoka i četiri asistencije uz ukradenu loptu i blokadu za 15 minuta, bio je među retkima sa + indeksom u ekipi (+3), Batler je ubacio 36 poena, dok je lider pobedničkog tima bio Rasel sa 26 poena.

U 23.00 kreće drugi meč između Toronta i Orlanda, u noći između subote i nedelje se nastavlja program u 2.00 utakmicom Voriors - Klipers, sledi Denver - San Antonio (4.30), pa Boston - Indijana, po ukusu evropske publike u nedelju od 19 časova. Naredni duel je Portland - Oklahoma u 21.30.

Kobi Brajant: Samo Srbija može da pobedi SAD u košarci!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djomla

    13. april 2019 | 23:37

    Hahaha, skroz opusteno!!!

  • Srboljub

    14. april 2019 | 10:30

    Amir Džonsonu je ćerka veoma bolesna, bori se za život pa je čitao poruku od žene da li ima šta novo, to je izjavio Embiid.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA