Pecarski zapostavljen u duelu mladih Amerikanaca i ostatka sveta

Selekcija SAD pobedila je ekipu sastavljena od najboljih mladih igrača sveta sa 93:87

  • 2

Mladi srpski košarkaš i član Partizana, Marko Pecarski (18) nije dobio zavidnu minutažu na meču dve selekcije. Pecarski je igrao samo pet minuta i zabeležio pet ponea u porazu svog tima 93:87 od mladih Amerikanaca.

Zanimljivo je da je selekcija sveta vodila čak 37 minuta u ovom meču, ali su na kraju napravili nekoliko grešaka koje su ih koštale trijumfa.

Prava katastrofa je što je trener selekcije sveta Roj Rane iz Kanade dao malu minutažu Pecarskom, ali i nemačkom tinejdžeru Obiesiju iz Vircburga (klub iz kojeg je potekao Novicki)

Najefikasniji u timu SAD bio je Entoni sa 25 poena, Mur je dodao 13, a Vajzmen 12 koševa. U selekciji sveta  Menion je ubacio 28 poena, Ačivuva 15.

VIDEO: Trenirao sam cele godine bez odmora, verovao i isplatilo se!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazar

    14. april 2019 | 14:44

    Pratio sam Evropsko prvenstvo kad smo osvpjili prosle godine i secam se da je Pecarski bio najbolji. Zvezdas sam ali jednostavno ovaj momak mora da igra u Partizanu, trebaju nam mladi talenti. Nece sa 25 da pocne da se razvija, nego sa 19 vec treba da bude cak i u reprezentaciji kada se igraju neki mecevi. Kako Doncic igra sa 19 u NBA, a decko ovakvog talenta sedi u Partizanu

  • Vlada

    14. april 2019 | 18:30

    Gledao Sam uzivo utakmicu Pecarski je postigao 5 poena promasio 4 slobidna bacanja za pet minute igre na njegovoj poziciji je igrao igrac iz drzave Mali Koji je odigrao 35 minute postigao 13 kosa upropastio najmanje 10 napada Italijan pistigao 28 kosa a ne 25 pomocni trener bio Marin Sedlacek

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA