ABA finale: Zvezda hoće 2:0 pred put u Podgoricu, Budućnost traži brejk!

Serija se u Podgoricu seli 17. aprila, a šampion je ekipa koja dođe do tri pobede

  • 12
KK Crvena zvezda - KK Budućnost

Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Crvene zvezde večeras protiv podgoričke Budućnosti u Beogradu igraju drugi meč finalne serije plej-ofa ABA lige, nakon što su pre dva dana stekli početnu prednost.

Zvezda je, lakše nego što se očekivalo, pobedila 91:72, četvrti put u sezoni branioca titule i dodatno podigla samopouzdanje.

Ipak, da se potpuno drugi meč očekuje večeras potvrđuju i reči trenera Crvene zvezde Milana Tomića, koji je prvi već arhivirao.

Samo jednom u karijeri nije igrao u plej ofu Foto: Marko Jovanović

- Ništa nismo napravili, imamo malu prednost. Moramo da se spremimo još bolje i sa još više energije da igramo. Dobra stvar je što smo raspodelili minutažu igračima-  rekao je Tomić.

Trener Budućnosti Jasmin Repeša ne smatra da je pritisak pojačan na njegovoj ekipi.

- Samo jednom u karijeri nisam bio u plej-ofu, tako da imam veliko iskustvo tih utakmica...Dobra stvar je da druga utakmica brzo i moramo da se što pre spremimo mentalno i fizički", rekao je hrvatski trener.

Zanimljiv meč večeras u 21.30 u NBA plej-ofu. Portland čeka Oklahomu. U ovoj seriji nema izrazitog favorita, a u prvom meču, kvota na keca je 1,75, a na dvojku 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Portland - Oklahoma.

Utakmica između Crvene zvezde i Budućnosti počinje u 19 sati u hali "Aleksandar Nikolić".

VIDEO: Tomić: Ko se plaši umire svakog dana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    14. april 2019 | 10:28

    Deri šiptare 💪😆🔴⚪🔴⚪🔴

  • Lazar

    14. april 2019 | 11:18

    Da franje komentarišu do sada bilo bi bar 15 komentara , ovako muke i oni videli da smo za 10 klasa ispred svih, pomirili se sa tugom! 😂😂😂😂😂😂

  • PARNI VALJAK

    14. april 2019 | 14:11

    PARTIZANOVAC SAM ALI BUDUCNOST SA REPESOM NEMA GRAM SANSE. TO JE DIVLJA HORDA BEZ AKCIJE I SUT !!! ZVEZDA SIGURAN POBEDNIK.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA