≫ 

Hjuston nemilosrdan prema Juti, Harden i Pol potvrdili da sa Raketama nema šale! (VIDEO)

Jedna od najboljih napadačkih na jednu od najboljih defanzivnih ekipa lige

  • 0

Napad je pobedio. Džejms Harden i Hjuston Roketsi savladali su Jutu Džez u prvoj utakmici prve runde plejofa Zapada 122:90.

Džezeri su tokom većeg dela utakmice zaostajali za Raketama, ali su posustali sredinom treće deonice u trenutku kad su prišli na pet poena, što je Hjuston iskoristio za veliku seriju i "oduvao ih".

U tim trenucima Juta je četiri i po minuta bila bez poena, a u Hjustonu se istakao Danuel Haus svojim vezanim trojkama.

Harden je šest, od svojih 29 poena (10 asistencija) ubacio tokom serije domaćeg tima 9:2 u četvrtoj četvrtini kada je već bilo 15 razlike.

Kvin Snajder je već tada shvatio da je utakmica izgubljena i na oko pet minuta pred kraj ubacio rezerve u igru i dao im šansu da pokažu šta znaju.

Isto je uradio i trener Hjustona Majk D'Entoni i igrači u crvenim dresovima su lagano priveli meč kraju u Tojota centru.

Kris Pol je imao 14 poena, osam skokova i deset asistencija, Erik Gordon je imao 17 poena, a Klint Kapela 16 (12 skokova).

U Juti je najbolji bio Rudi Gober sa 22 poena (12 sk), dok je Donovan Mičel imao tri koša manje. Naredna utakmica dve ekipe je u noći između srede i četvrtka u Hjustonu.

VIDEO - Mičel Donovan gost na finalu Evrolige

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA