≫ 

Zvezdi u Podgorici sudi Srbin: Dobio je batine posle poraza Partizana, a Čović ga je već prozivao da krade!

Marko Juras je jedan od trojice sudija koji su delegirani za treći meč crveno-belih i Budućnosti

  • 26

ABA liga je odredila sudije za treći meč finalne serije između Crvene zvezde i Budućnosti, a među trojkom koja će deliti pravdu u sredu (19.00 časova) nalazi se i jedan Srbin!

U pitanju je Marko Juras, dok će mu ''pomagati'' Tomislav Hordov iz Hrvatske i Mario Majkić iz Slovenije.

Delegiranje srpskog sudije za meč nije nikakvo iznenađenje s obzirom na to da je u drugoj utakmici sudio Crnogorac Miloš Koljenšić. Međutim, pitanje je koliko će navijači Zvezde biti srećni baš izborom Jurasa.

Podsetimo, on je 2013. godine bio na velikom udaru prvog čoveka crveno-belih Nebojše Čovića.

Fotografija Jurasa od pre 12 godina, kada je zbog batina davao izjavu Foto: MN Press

- Očekujem da će se u trećoj utakmici finalne serije ostvariti ono što smo čuli da se priprema – sudijska krađa da bi Partizan dobio. Sudija Juras ima razloga da krade. On je u Vršcu zatvoren i tučen, a neko priča o Obrkneževiću. Šta se dogodilo Jurasu kada je povukao prijave? Porodično je napredovao - rekao je Čović pred treću utakmicu sa Partizanom pre šest godina.

Zanimljivo, pre 12 godina Juras je pretučen posle meča Hemofarm - Partizan (95:91), a po medijima su kružile priče da je na njega nasrnuo tadašnji predsednik KK Partizan Predrag Danilović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NoName

    16. april 2019 | 11:39

    Po medijima se pričalo da je Danilović nasrnuo na Jurasa? Gospodo, Danilović je zbog toga kažnjen suspenzijom od 6 meseci obavljanja bilo kakve funkcije u sportu. Ozbiljnije kazne je oslobođen zbog veza koje Partizan ima sa političarima kao što je Dačić. Juras je bio prinuđen da povuče tužbu a za uzvrat je nepredovao u karijeri.

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    16. april 2019 | 11:39

    Како то све око Даниловића? Давао изјаве тада за претученог судију, па ништа, сукоб са кумом...или бију или "гепекују" или вређају, све на силу...ништа чудно за клуб настао од 32 загорске..пословица каже, што се грбо роди, време не исправи...

  • Koš

    16. april 2019 | 12:26

    Greška, nije on Srbin, nego državljanin Republike Srbije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA