Adetoumbo izdužio "krake" i brutalno kucao preko Mejkera, odnosio Dramonda pod košem i obezbedio pobedu Baksa! (VIDEO)

Baksi odbranili domaći teren

  • 0

Košarkaši Milvoki Baksa pobedili su Detroit Pistonse sa 120:99 u drugoj utakmici prve runde Istoka.

Baksi su utakmicu dobili sjajnom igrom u trećoj četvrtini pošto su u prve dve bili ograničeni zbog ranih faulova svoje prve violine Janisa Adetokumba.

Adetokumbo je nakon egal poluvremena (59:58 Pistons) u kom je Milvoki dobio prvu, a Detroit drugu četvrtinu, ušao u treću sa sedam vezanih poena i od ukupno 26, tada je ubacio 13.

Grk je predvodio svoj tim do dominantih 35:17 u trećem periodu posle čega Detroit nije mogao da se vrati iako je u jednom trenutku pripretio i prišao na sedam posena zaostatka.

Baksi su odbranili prednost domaćeg terena pre nego što se serija preselila u "Motor siti". Pored Adetokumba koji je imao i 12 skokova i četiri asistencije, Kris Midlton je postigao 24 poena uz osam asistencija, a Erik Bledso je ubacio 27 poena i imao šest uspešnih dodavanja.

Dobru rolu je odigrao i Konaton sa 18 poena. U Detroitu su bolji od ostalih bili Luk Kenard sa 19 poena i Andre Dramond i Redži Džekson sa po 18 poena. Naredna utakmica je u nedelju u Detroitu.

VIDEO - Telegraf u gostima kod Krstića: Od početaka u Mašincu do Garneta, Šeka i nazad do Ratine i Kraljeva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA