≫ 

Šta ti snimaš to? Krupni Crnogorac napao člana delegacije Zvezde (VIDEO)

Novi snimak paklenog dočeka crnogorskih navijača u Podgorici

  • 39

Košarkaši Crvene zvezde, ali i delegacija kluba doživeli su, malo je reći, neprijatan doček u Podgorici. Više je to bila tortura i pokušaj linča, na trećem meču finala plej ofa ABA lige.Osim što su bili zasuti upaljačima, ekserima, bilo je i pljuvanja, uletanja na teren navijača Budućnosti, ali se utakmica završila na kraju bez težih incidenata i bez pražnjenja dvorane.

Novi video se pojavio koji svedoči o maltretiranju delegacije Zvezde. Dok su izlazili na teren Morače, jedan od članova delegacije Zvezde je snimao vatrenu atmosferu sa tribina, ali i terena i baš kada je prolazio pored jednog koša, visoki krupni Crnogorac, navijač Budućnosti mu je zapretio:

Ispostavilo se da je krupni Crnogorac Zoran Vujičić, bivši igrač Podgoričana a sada direktor ženskog kluba Budućnost.

- Šta ti snimaš to? - uzviknuo je i rukom mu oborio mobilni telefon. Pogledajte kako je izgledala hajka na košarkaše Zvezde OVDE

VIDEO: Navijač Budućnosti nasrtao na igrače Zvezde na parketu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir Grobar

    18. april 2019 | 09:47

    Ovi Zvezdasi kao film da su snimali. Crnogorci ovakvim stvarima u Beogradu nisu davali znacaj jer je to normalno. Covic je usadio u glavu FMP-ovcima da izgubiti ne mogu regularno.

  • Mare

    18. april 2019 | 09:09

    Vratiti sve lopove i studente milogirce iz Srbije za CG.Ne bi ja vama da o da udjete u Srbiju.Morali bi na granici da date izjavu u kameru jel ste Srbin iz CG ili milogorac.Ako si Srbin iz CG moze, ako ne nema u Srbiju.....

  • Petar

    18. april 2019 | 08:50

    Slika i prilika stanja u CG. Gospodar naredio, pogledajte prolazak kroz tunel kao na Golom otoku kroz spalir , po terenu setaju razni kreteni i maltretiraju igrace. Neka se samo zivi i zdravi vrate u Bg a onda " dobro nam dosli ". Ovo sve radi gospodar CG smisljeno da se Srbiji zgade i Srbi iz CG, malo se preracunao i zaigrao a i mnogo zla je nanio Srpskom narodu da nista od njega ne iznenadjuje. CRNA GORA CELA CRVENO-BELA, NAPRED ZVEZDO ZGAZI IH SVE!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA