Dečko, gde si krenuo? Harden driblingom poslao Rubija "u bolnicu", pa mu trpao trojke u lice a Hjuston "prosvirao" Džezere! (VIDEO)

Brada je bio nemilosrdan prema jednom od boljih kradljivaca lopti na poziciji pleja

  • 1

Košarkaši Hjuston Roketsa razbili su Jutu Džez u drugoj utakmici prve runde plejofa Zapada NBA lige sa 118:98 i potvrdili teksašku dominaciju u ovoj seriji posle prvog meča i 122:90.

Hjuston je od prvog do poslednjeg trenutka pokazao da je bolji tim i napadačka mašinerija koja protiv svakoga može da poentira gotovo po volji.

Juta se držala jedino u prvoj četvrtini i samo u prvih nekoliko minuta do 12:8. Nastao je trojkaški šou Džejmsa Hardena, Pi Džej Takera i Danuela Hausa koji su sa 15 uzastopnih poena već na pet i po minuta do kraja prve četvrtine nagovestili debakl Džezera.

Taj deo igre Rakete su dobile sa 39:19 i povećavale su prednost sve do četvrte četvrtine koju je Juta dobila sa osam razlike i tako ublažila poraz.

U Hjustonu je najbolji bio Harden sa 32 poena, 13 skokova i deset asistencija, 17 koševa je postigao Kris Pol, a po 16 Taker i Erik Gordon.

Riki Rubio je predvodio Džez sa 17 poena, koliko je sakupio i Rojs O'Nil, 14 je ubacio Derik Fejvors, a po 11 Rudi Gober i Donovan Mičel. Naredne dve utakmice se igraju u na terenu Jute u subotu i ponedeljak.

VIDEO - Bitadže udario Riversa po licu i dobio tehničku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cocc

    18. april 2019 | 09:37

    I ja bih mogao kao harden sutnem 20 trojki dam 5 i dobar sam igrac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA