≫ 

"Slavni junak Čovinjo ostao zatvoren u hotelu, da se trese": Poznati crnogorski novinar vređao predsednika Crvene zvezde!

Pre samo dva dana Nebojša Šovranac je bio iznenađen i zgoržen atmosferom u Pioniru, a sad veliča incidente u Morači

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u trećem meču finala plej - ofa ABA lige od Budućnosti sa 80:72, čime su Podgoričani smanjili prednost na 2:1 u seriji koja se igra do tri pobede.

Meč je odigran u "paklenoj" atmosferi sa tribina dvorane "Morača" a bilo je i incidenata koji su prekidali meč povremeno, kao uletenja na teren navijača Budućnosti i napadi na košarkaše Zvezde.

Iako su se posle meča žalili na "atmosferu linča" u Beogradu  pogotovo poznati novinar Nebojša Šovranac koji se išćuđavao atmosferi, kako je naveo "mržnje" koja je veća nego 1991. prema Hrvatima.

Foto: MN Press

Šovranac je to objavio na svom fejsbuk profilu, isto kao i posle tećeg meča kada je istakao odličnu atmosferu na tribinama i prozvao predsednika Zvezde Nebojšu Čovića.

- Dranje smo najavili,dranje je i bilo! Fenomenalno navijanje smo najavili,bilo je još bolje od toga! Dok Podgorica slavi naš junak Čovinjo zatvoren ostao da se trese u hotelu Podgorica,sigurno jer je pošteno sve radio!

Sledeća misija-čišćenje četnika i svih fašisoidnih formi sa mog profila,ovo vam neće bit prostor za vaš prostakluk, bes i bedni vokabular! Vidim da je bilo 289 komentara,e sad će svi u smeće nepročitani - napisao je Šovranac.

VIDEO: Bitadže udario Riversa po licu i dobio tehničku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • car

    18. april 2019 | 09:22

    coki zakuvao sve pa pobegao..tako je radio i pred meceve sa jedinom institucijom kosarke na ovim prostorima Partizanom!!! covek nula

  • Žarkov Dragan

    18. april 2019 | 10:14

    Lepo da izgubimo i ovu drugu utakmicu u Crnu Goru i da ih počistimo u Beograd!I da onda ih lepo sve stavimo u voz sa svim crnogorcima što su došli sa tim istim vozom nazad u njihovu lepu.

  • Opa cupa

    18. april 2019 | 09:13

    Šiptari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA