Čović će pobesneti zbog delegiranja sudija za 4. meč u Podgorici: Jednog je zvao "mazga koja sudi kako joj narede"

ABA liga je odredila arbitra za duel koji je na programu u petak

  • 20

Košarkaši Crvene zvezde propustili su prvu "meč loptu" za osvajanje titule ABA lige, pošto su poraženi u Morači sa 80:72. Narednu priliku imaće u petak od 19 časova, kada je na programu 4. meč između Budućnosti i Zvezde.

ABA liga je odredila sudije za ovaj duel. Sudijsku trojku čine - Damir Javor, Sašo Petek i Uroš Nikolić.

Najsporniji za Zvezdu sigurno će biti Damir Javor, koji je ponovo delegiran za ovaj susret. On je delio pravdu i u 2. utakmici, koju je Zvezda ubedljivo dobila u Pioniru, ali tada nije bilo prituži na sudije.

Ipak, predsednik crveno-belih, Nebojša Čović, koji je žestoko vređan u Morači, skandaloznim transparentima na račun njegove porodice, sigurno dobro pamti suđenje Javora prošle godine u Podgorici u 3. meču finalne serije između Budućnosti i Zvezde.

Damir Javor okružen obezbeđenjem; Foto: MN Press

Tada je Čović "častio" Javora brojnim uvredama, nezadovoljan njegovim suđenjem.

- Ovo je bruka i sramota za regionalnu ligu i pitanje je da li će opstati. Pitanje je šta će sutra biti. Nijednu izjavu do ove nisam dao. Istu ovu izjavu bih dao i da je dobila Crvena zvezda. O Javoru, drvetu znamenitom, bolje i da ne pričam. Suđenje je bilo skandalozno, ovo je otimačina, krađa...

- Ovog petka sam prvi put video svašta, još je samo ostalo da sudija da za protivničku ekipu koš. Ovde Javor sudi kako mu narede i kako mu se objasni. Neće da vidi instant riplej da je pogrešio, jer je ta tvrdoglava mazga promenjenog identiteta. I to smo isto rekli, nemojte da gurate Javora jer imamo loše iskustvo. Pitam se kako je moguće da se sudije znaju četiri meča unapred? Oni su određeni na proslavama, to vidimo - grmeo je Čović posle godine.

VIDEO: Paklen doček navijača Zvezde za Damira Javora

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BL

    18. april 2019 | 11:49

    Braco Zvezdasi i sestre Zvezdasice , s obzirom da se sve sile koriste da buducnost (namjerno malim slovom) osvoji titulu , mi moramo reagovati. Ako mi necemo zastiti nase sportiste ko ce ? Ako dodje do pete utakmice , a mi pustimo da siptarima ovo prodje ovako nekzanjeno , mozemo se ugasiti kao grupa. NEK GRMI JAKO ZVEZDA SAMPION !

  • Dog

    18. april 2019 | 12:15

    G.Covicu,koji Vam sudija odgovara,recite iskreno ne navijacki.Vama ,mislim niko ne odgovara ako samo I pomislite da zvezda moze da izgubi.

  • Ivwn

    18. april 2019 | 12:18

    Evo ponovo se pali atmosfera. I posle sto se medjusobno pljuju. Pa sta sad ce Covic ili Bokan da odredjuju sudije? Oce malo sutra.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA