Delija umalo linčovan u Morači! Cela hala krenula da ga bije, najpodmuklije ga udarali dok ga je policajac držao! (VIDEO)

Skandalozan snimak iz Podgorice

  • 66

Košarkaši Crvene zvezde nisu se snašli u atmosferi linča koja je viđena u Morači u 3. utakmici finalne serije ABA lige i Budućnost je slavila sa 80:72 i smanjila na 2:1 u seriji. Doživeli su crveno-beli brojne uvrede, pljuvanja, a neki članovi delegacije crveno-belih i fizičke povrede.

Ipak, najgore od svih prošao je jedan navijač Crvene zvezde iz Bijelog Polja, koji je inkognito uspeo da uđe u halu. Ipak u jednom momentu su navijači Budućnosti "provalili" da podržava goste, i krenuli su na njega. Bio je to pravi pokušaj linča.

Umešala se policija, koja je privela navijača i izbacila ga iz hale. Ali, to nije bilo sve, jer je do izlaska u tunel doživeo pravi pakleni put, pošto su ga sa svih strana drugi navijači vređali i pokušavali da ga udare.

Na kraju je to uradio čovek koji je bio u kožnoj jakni. Njegov identitet nije poznat, ali na društvenim mrežama pominju da je u pitanju inspektor.

- Igrači Zvezde su gađani raznim predmetima, a najgori detalj se dogodio u pauzi između prve i druge četvrtine. "Varvari" su se zaleteli ka jednom gledaocu, koga su provalili da navija za goste. Krenuli su da ga jure. Posle desetak sekundi se isčupao, ali tu nije bio kraj, jer ga je nekoliko gledalaca iz partera udarilo dok je u pratnji policajaca u civilu izlazio iz dvorane. "Uljez na tribinama bio je navijač Crvene zvezde iz Bijelog Polja" - napisao je izveštač podgoričkih Vijesti.

VIDEO: Navijač Budućnosti nasrtao na igrače Zvezde na parketu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir

    18. april 2019 | 14:01

    Prvo:od kud znate da je navijac FMP-a? Drugo: kako to da Telegraf nema niti jedan snimak iz Pionira o pljuvanju, gadjanju, povlačenju sudija uz aut liniju i ostaloga? Treće: zasto razni predmeti nisu uslikani na parketu ili klupi nego slikani u dlanu ? Da li je urednik ovih novina ikada gadjao loptom Dulu Vujosevica?

  • Ja

    18. april 2019 | 13:23

    A mi im ovde dajemo da upisuju škole i rade po kafićima, e Srbijo...

  • Rade

    18. april 2019 | 13:20

    DELIJE = TURSKI KONJANICI

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA