≫ 

SKANDAL! Pogledajte kako sin crnogorskog ministra policije pljuje igrače Zvezde, prvo je napao Filipa Čovića (VIDEO)

Niko od članova obezbeđenja i policije mu nije prišao i pokušao da ga spreči dok je atakovao na članove crveno-belih

Skandalozna atmosfera u Morači tokom utakmice Budućnost - Crvena zvezda, podigla je region na noge. Košarkaši i stručni štab crveno-belih bio je na meti Varvara koji su neometano silazili na parket i pljuvali igrače, pa ček i pokušali fizički da nasrnu na njih.

Kako prenose podgoričke Vijesti, jedan od njih bio je i Amar Nuhodžić, sin ministra policije Crne Gore - Melvudina Nuhodžića.

Amar Nuhodžić (u plavoj majici) pljuje igrače Zvezde po izlasku iz tunela; Printskrin: Youtube

On je pred zagrevanje za utakmicu pljuvao igrače i stručni štab Zvezde.

Na meti mu je posebno bio Filip Čović, sin predsednika Zvezde Nebojše Čovića, koga je pljunuo u lice čim je izašao na parket.

Nije se u tome zaustavio, već je nastavio nesmetano da se šeta po parketu i otišao je skroz na drugi deo terena, odakle je nastavio da pljuje igrače i stručni štab Crvene zvezde.

Amar Nuhodžić u plavoj majici; Printskrin: Youtube

Amar Nuhodžić inače sa svojim društvom često dolazi u Beograd, gde se provodi u noćnim klubovima glavnog grada Srbije.

Sada je ispoljio veliku netrpeljivost prema igračima Zvezde, a neverovatno je da ga niko nije dirao od obezbeđenja i policije i da su mu dozvolili da se nesmetano šeta na terenu i da vređa i pljuje članove crveno-belih. Sve to pogledajte u snimku na početku teksta.

Naredni meč na programu je u petak od 19 časova, a Crvena zvezda vodi u seriji sa 2:1. Novi meč loptu imaće ponovo u Podgorici.

VIDEO: Linč košarkaša Zvezde u Morači iz drugog ugla: Varvari se unosili Tomiću u lice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    18. april 2019 | 16:31

    Molim navijace da od sada svaki put dobro ugoste Amara svaki put kad dodje u Beograd. Da mu pomognemo da se dobro provede!!!! Sve ce mu biti obezbedjeno !!!!

  • cokan

    18. april 2019 | 17:41

    Sve crnogorce isterati iz srbije sve do ppslednjeg.

  • Dex

    18. april 2019 | 16:31

    Ljudi moji ,to vam je drzava koja se vestacki odrzava uz pomoc muslimana jasno je Crnogorcima da ce nestati stopice se sa Muslimanima i Albancima nije im lako prodali su se za malo para .Isao sam poslovno u Crnu Goru prosao sam ceo sever ,jad i beda Andrijevica ,Plav,Murino ,Rozaje strasno jadno i bedno izgleda .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA