≫ 

Često izlazi po beogradskim klubovima, povređen u masovnoj tuči: Ko je sin crnogorskog ministra koji je napao igrače Zvezde? (VIDEO) (FOTO)

Amar Nuhodžić bio je jedan od navijača Budućnosti koji su napali igrače Zvezde

  • 97

U moru skandala koji su viđeni u Morači u 3. utakmice finala ABA lige između Budućnosti i Crvene zvezde, posebno se izdvojio onaj da je Amar Nuhodžić, sin ministra policije Crne Gore - Melvudina Nuhodžića, neometan nasrtao na igrače i stručni štab crveno-belih.

On je još prilikom izlaska igrača na parket sišao skroz do tunela i odatle atakovao na igrače Zvezde, a posebno mu je na meti bio Filip Čović, koji je skandalozno vređan i u nastavku utakmice transparentima, a takođe i provociran laserima.

Nakon što je u medijima identifikovan kao jedan od napadača na igrače Zvezde, Nuhodžić se oglasio i pravdao se da nije pljuvao igrače i da to nije u duhu njegovog vaspitanja.

Ostaje veliko pitanje kako je moguće da jedno lice u civilu neometano siđe na parket, pljuje i napada igrače Zvezde, bez ikakve intervencije obezbeđenja i policije.

Verovatno je i njima bilo jasno ko je u pitanju i da bi neka mera protiv sina ministra policije mogla da ih uvede u potencijalne probleme.

KO JE AMAR NUHODŽIĆ?

Amar Nuhodžić; Printskrin: Instagram.com/aaaaaaamar99

O Nuhodžiću na internetu ne možete da vidite mnogo podataka. Zna se da Dan zbog njega morao da piše ispravku posle jednog teksta i da objašnjava kako radi u Upravi Carine, a ne u Vojno obaveštajnoj službi Ministarstva odbrane, kako su prethodno naveli.

ČESTO IZLAZI U BEOGRADU

Kako smo saznali od ljudi koji poznaju Amara Nuhodžića iz Podgorice, on je momak koji voli da izlazi, a često sa svojim društvom dolazi i u Beograd, kako bi se dobro proveo u noćnim klubovima glavnog grada Srbije.

To se može videti i po njegovom profilu na Fejsbuku, gde često objavljuje slike iz provoda i noćnih klubova.

Tu je i fotografija ispred Kraun Plaze u Beogradu u periodu kada je prošle godine u našem gradu održan Fajnal for Evrolige, gde je, sudeći po fotografiji na Instagramu, navijao za Fenerbahče, jer je bio okružen navijačima u njihovim dresovima.

Ima i fotografije sa Zlatibora iz klubova na ovoj srpskoj planini.

POVREĐEN U MASOVNOJ TUČI 2014. GODINE

Amar Nuhodžić je početkom 2014. godine povređen u masovnoj tuči u Budvi, kada je tri sata iza ponoći njega i njegovog druga, Luku Đurišića napalo oko 20 momaka iz Podgorice, uglavnom maloletnih u vidni alkoholisanom stanju nakon što su se vraćali sa provoda. Đurišić je inče sin ministarke odbrane Crne Gore, Milice Pejanović - Đurišić.

Do tuče je došlo posle razmirica između dve grupe mladića, koji su se provodili na istom mestu. Obračun je Obračun je kulminirao na velikom parkingu u centru grada. Nakon što je došlo do opšte tuče, nekoliko taksista koji su bili u blizini pokušalo je da reaguje, a ubrzo je na lice mjesta stigla i policija koja je patrolirala gradom

BIVŠI FUDBALER

Kao mlad, Amar se okušao i kao fudbaler, a igrao je i profesionalno fudbal za Dečić iz Tuza, Mogren iz Budve i Zore iz Spuža.

Ima i profil na Transfermarketu, specijalizovanom sajtu za transfere i bazu fudbalera, ali nije ozbiljnije razvio svoju karijeru.

Vatreni je navijač Budućnosti i reprezentacije Crne Gore, ali očigledno da ume u tome i da pretera, što smo videli i u skandaloznom snimku gde napada košarkaše Zvezde, bez ikakve intervencije obezbeđenja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FK PARTIZAN GAJ

    18. april 2019 | 19:34

    Grobar sam do koske i Zvezdu mrzim vise od svega al ovo divljastvo Crnogoraca je prelilo čašu i stajem po prvi put na stranu svih Zvezdasa i Srba a Delijama porucujem "NAUČITE PAMETI OVOG TATINOG MAJMUNA CIM DODJE U BGD A DOCI CE" !!!! ZVEZDA PRVAK ABA LIGE 🍺🍺🍺

  • Makimeca

    18. april 2019 | 19:45

    Naci ce te Milan Kalinic😁

  • Amarko BG

    18. april 2019 | 18:28

    Sad cemo te lako prepoznati Amare

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA