Oglasio se sin crnogorskog ministra policije: Evo kako se pravda posle napada na košarkaše Zvezde! (VIDEO) (FOTO)

Nuhodžić kaže da nije pljuvao igrače crveno-belih

  • 30

Amar Nuhodžić je snimljen u Morači kako atakuje na igrače i stručni štab Crvene zvezde tokom 3. utakmice finala ABA lige, a sin ministra crnogorske policije, Melvudina Nuhodžića je bio posebno ratoboran na parketu i šetao se duž čitavog terena i neometano, bez intervencije obezbeđenja i policije mogao je da priđe igračima Zvezde.

Na snimcima deluje i da ih pljuje, ali on demantuje da je to radio i ističe da je samo "bodrio klub strastveno i emotivno".

On se putem Instagrama oglasio i izvinio se ako je nekog uvredio svojim postupkom.

- Na osnovu sramnih prozivki po raznim portalima, osećam se dužan da demantujem gnusne laži da sam PLJUVAO igrače Zvezde. Istina je da sam uvek na stolicama do tunela i da svaku utakmicu bodrim klub strastveno i emotivno kao i poslednji put, ali isto tako ne mogu da ostanem imun na uvrede i komentare bez osnova, jer niti mi kućno vaspitanje dozvoljava, niti bih ikad, kao bivši sportista takav ispad sebi dozvolio. Ukoliko se neko našao uvređen, upućujem mojhe iskreno sportsko izvinjenje. A da navijam i da ću navijati za svoj klub, to uvek, ali sportski, kao i do sada - napisao je Amar Nuhodžić.

Printskrin: Instagram.com/aaaaaaamar99

VIDEO: Linč košarkaša Zvezde u Morači iz drugog ugla: Varvari se unosili Tomiću u lice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    18. april 2019 | 17:56

    Živim od rođenja u Srbiji. Otac mi je Crnogorac iz severne Crne Gore (uvek mi je govorio da su to jedini pravi Crnogorci), a majka Srpkinja iz srca Šumadije. Imam srpsko državljanstvo, a ni crnogorskog se nisam odrekao (imam ga od rođenja i neću ga se odreći nikada). Pa braćo moja iz Podgorice koga vi hoćete da ubijete? Mene Srbina ili mene Crnogorca? Nas ovakvih je puna Srbija, i ima nas više nego vas što bi da ubijate. Razmislite o tome šta bi bilo ako odlučimo da dođemo u Crnu Goru. Naša se zemlja prostire od Ulcinja do Subotice. A vaša?

  • Koja

    18. april 2019 | 17:22

    Doci ce Amar ili kako vec u Bg “provod” posle ce se i Beogradjani izviniti, sportski naravno

  • MrRastaman

    18. april 2019 | 17:53

    Drage moje delije...naravno i moji Grobari...nadam se da cemo ovim navijacu upamtiti gostoprimstvo i uzvratiti idtom merom kad god dodje u Srbiju. Naravno sa kamatom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA