≫ 

I mene su pljuvali i gađali! Bežao sam na centar i branio se peškirom: Bivši košarkaš Zvezde podsetio da divljanje Varvara nije od juče (FOTO)

Hala Moirača tradicionalno je jedna od najopasnijih za gostujuće navijače i košarkaše

  • 3

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde i aktuelni prvotimaš Andore Dilan Enis, oglasio se povodom ovogodišnjeg finala ABA lige zgrožen dešavanjima u podgoričkoj hali Morača. 

On je na svom Tviter profilu podsetio na mečeve koje je sa crveno-belima igrao na istom mestu u okviru finala i potvrdio da je ista slika viđena i prošle sezone.

- Pljuvali su me u ovoj hali tokom zagrevanja pa sam morao da odem na centar kako me ne bi pogodili. Onda su pljuvali svaki put kada sam ustajao da proslavim poene mog tima. Morao sam da prekrijem glavu peškirom i tako sedim tokom čitavog meča - napisao je Enis.

Da pdosetimo, tokom treće utakmice finala ABA lige u podgoričkoj hali Morača, pobedu Budućnosti pratilo je divljanje navijača, popularnih Varvara koji su tokom susreta sa parketa pljuvali košarkaše, gađali ih ekserima, tiplovima, flašama, loptama, upaljačima. U moru skandala koji su viđeni u Morači u 3. utakmice finala ABA lige između Budućnosti i Crvene zvezde, posebno se izdvojio onaj da je Amar Nuhodžić, sin ministra policije Crne Gore - Melvudina Nuhodžića, neometan nasrtao na igrače i stručni štab crveno-belih.

VIDEO: Linč košarkaša Zvezde u Morači iz drugog ugla: Varvari se unosili Tomiću u lice

VIDEO: Sin crnogorskog ministra policije pljuje igrače Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delije Konjarnik

    18. april 2019 | 23:03

    Mangupi,ali kući....šta reći😈😈😈

  • Opaaa

    19. april 2019 | 08:26

    Djed mu se u grobu prevrce dok mu se otac slatko smeje. Darvine trebao si doci u C.Goru da dokazes teoriju.

  • montenegringo

    19. april 2019 | 06:55

    Tacno se vidi koji pojedinci su krivi za napade i treba ih pohapsit odmah, oni cak biju i securitas misleci da su delije zbog crvenih tacki.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA