≫ 

Bobi "gazi" ka polufinalu, Fila gazda u Bruklinu: Srpski centar za 18 minuta ubacio 14 poena (FOTO) (VIDEO)

Seventisiksersi i bez Džoela Embida stigli do pobede protiv Netsa za vođstvo 2:1 u seriji

  • 0

Posle početnog poraza, dve pobede uvezali su košarkaši Filadelfije u prvoj rundi plej-ofa istočne konferencije protiv Bruklina, ovoga puta rezultatom 131:115! 

Naredni meč igra se takođe kod Netsa.

Srpski centar Boban Marjanović imao je male poteškoće da se provuče kroz detektor za metal prilikom rutinske procedure po dolasku u "Barklis Centru", morao je kroz skener naš gorostas uz prilično saginjanje, ali je na terenu bio van domašaja protivničkih igrača.

Za 18 minuta Bobi je ubacio 14 poena, dodao i 8 skokova uz perfektne procente sa linije penala - 8/8.

Ben Simons je bio na visini zadatka, i to posle "rafalne paljbe" kritika koje su se sručile na njega naročito zbog šuterski očajne prve partije. Odreagovao je Simons u drugoj utakmici, a u trećoj pokazao sav raskošan talenat i sa 31 poenom (plej-of rekord) predvodio goste do rezultatskog preokreta u seriji.

Sjajan je bio i Tobajas Heris sa 29 poena i 16 skokova, Redikovih 26 je dotuklo Bruklin pa je sada Fila preuzela glavnu reč u ovom dvoboju.

Duga ruka Marjanovića u duelu sa igračima Bruklina Foto: Tanjug/Ap

Jedino što može da brine trenera Seventisiksersa Breta Brauna je zdravstveno stanje prvgo strelca ekipe Džoela Embida i njegovo koleno. Kamerunac je prošao zagrevanje u Bruklinu, međutim odlučeno je da ne igra zbog nelagodnosti u zglobovima, te je "u civilu" odgledao trijumf saigrača.

Kod Bruklina, Rasel i Lavert sa po 26 poena su bili najefikasniji, ipak malo je to bilo da se iznenade gosti.

Rezultati (plej-od, 1. runda)

Bruklin - Filadelfija 115:131 (1:2)

San Antonio - Denver 118:108 (2:1)

Los Anđeles Klipers - Golden Stejt 105:132 (1:2)

VIDEO:Bobi već počeo da pravi šou u svlačionici Filadelfije!

Panatinaikos je u prvom meču pokazao da može da se nosi s Realom, izgubio je sa samo tri poena razlike, i večeras (21.15) će pokušati da dođe do brejka. Kvota na dvojku je izazovna - 3,05, dok je na keca 1,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real - Panatinaikos.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA