≫ 

ZVANIČNO! ABA liga delimično zatvorila Moraču, ali Budućnost će biti presrećna kaznom!

Ovo je epilog divljanja pristalica Budućnosti na 3. meču finalne serije

  • 51

ABA liga je odlučila da kazni Budućnost delimičnim zatvaranjem hale Morača, kao što je Telegraf i najavio, zbog loše organizacije 3. utakmice finala ABA lige između Crvene zvezde i šampiona Crne Gore.

Na sajtu regionalnog takmičenja objavljeno je saopštenje o kazni za Podgoričane, koji mogu biti prezadovoljni njenim epilogom, jer će imati podršku najvatrenijih pristalica, uprkos neverovatnom divljanju u hali, zbog kojeg su zaslužili i potpuno pražnjenje hale.

Naime, Budućnost će biti u obavezi da za 4. meč, koji je na programu u petak od 19.00 (Arena sport 1), zatvori za navijače prve redove hale, odakle je došlo najviše napada na košarkaše i stručni štab Zvezde.

- Budućnost je sankcionisana od strane disciplinskog sudije ABA lige Saše Pavličića Bekića zbog loše organizacije finalne utakmice ABA lige. Disciplinski sudija je doneo odluku o izricanju kazne o zatvaranju dela tribina Budućnosti za 4. meč finalne utakmice ABA lige.

- Prema ovoj odluci domaći tim je obavezan da zatvori sva sedišta u dvorani uz teren, kao i sva sedišta koja se protežu od dna, do trećeg reda - navodi se u saopštenju ABA lige.

Veliki skandal viđen je tokom utakmice, jer su određena lica koja su sedela uz teren napadala neometana igrače i stručni štab Zvezde, jedan od njih bio je i sin ministra policije Crne Gore, Amar Nuhodžić.

VIDEO: Sin crnogorskog ministra policije pljuje igrače Zvezde

VIDEO: Linč košarkaša Zvezde u Morači iz drugog ugla: Varvari se unosili Topiću u lice

Prsten za Zvezdu ili majstorica? Večeras (19.00) će pasti odluka u uzavreloj atmosferi u Morači. Kvota da će Budućnost poravnati na 2:2 u seriji je 1,70, a na pobedu Zvezde 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Budućnost - Crvena zvezda

Mnogi zvezdaši očekuju da večeras u Morači čovek odluke bude Kej Si Rivers. A kvota da će Amerikanac dati više od 12,5 poena je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART na broj poena igrača u finalu ABA lige.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MVP

    19. april 2019 | 09:49

    Sramota,prva dva reda.Dali im snagu da divljanju još više večeras,jer nema kada da ih kazne sledeći put,možda iduće godine,ako ne budu pod amnezijom.Bruka,treba bojkotovati ovu ligu koju vode nesposobni ljudi,pritom očigledni srbomrzci.

  • Grobar

    19. april 2019 | 09:58

    Jesam.grobar al vecaras neke srbija pobedi ...trebai nabiti 20 razlike..pa neke onda divljaju ..Divljaci

  • Dejan

    19. april 2019 | 09:51

    Veceras ih treba razneti kao u Beogradu.....................

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA