≫ 

Saopštenje Budućnosti pred meč protiv Zvezde: Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo...

Podgorički klub žali što su delovi hale zatvoreni za publiku

  • 4

Budućnost žali zbog zatvaranja delova hale Morača, koji su odlukom disciplinskog sudije ABA lige zabranjeni za publiku na 4. meču finalne serije protiv Zvezde, usled divljanja i napada na igrače i stručni štab crveno-belih u 3. meču u Podgorici.

Prenosimo njihovo saopštenje u celosti

- Sa velikim žaljenjem vas obaveštavamo da je odlukom ABA lige, zabranjeno prisustvo publike na parketu, duž cele dvorane SC Morača kao i na sedištima koja su u prva dva reda tribina, u redovima O i N. Iz tog razloga, za gore pomenuta mesta ulazak u salu će biti omogućen svim vlasnicima godišnjih i dnevnih karata, uz napomenu da im je omogućeno stajanje u dvorani. Budućnost Voli upućuje izvinjenje vlasnicima karata koji zbog pojedinačnih ispada večeras neće biti u mogućnosti da sede na svojim mjestima - navodi se u saopštenju Budućnosti.

Utakmica je na programu od 19.00 uz prenos na Arena sport 1 televiziji. Crvena zvezda vodi sa 2:1 u seriji i ima drugu meč loptu za titulu.

Podsetimo, prvi meč u Podgorici obilovao je brojnim incidentima, igrači i stručni štab Zvezde je gađan raznim predmetima, igrači su pljuvani i od strane nekih istaknutih ličnosti, kao što su Amar Nuhodžić, sin ministra policije Crne Gore, kao i glavni finansijer Mege, Aleksandar Mijailović, jedan od vodećih ljudi kompanije Bemaks.

VIDEO: Trenutak u kome masa napada jedina dva navijača Zvezde u Podgorici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Navijac Buducnosti

    19. april 2019 | 18:29

    Nisu bili samo varvari medju navijacima vec šiptari i poturice.

  • nscz

    19. april 2019 | 22:01

    Ne nasedajmo. Negu u Beogradu duplo da im vratimo. Lincujmo ih. Pokazimo onom sto se ‘isprićavao’ gde je dosao. Upljuvan nek ode iz Beograda. Nek siptari i poturice upamte gostivanje u beogradu. Nece nas kazniti sa prva tri reda ( ironije li majko moja) zatvoruce nam Pionir al bar neka nas upamte.

  • dejan

    19. april 2019 | 17:12

    A sta ce i njih dvojica tu???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA