≫ 

Otkriven identitet policajca koji je tukao navijača Zvezde, dok ga je drugi držao (VIDEO)

Još jedno "poznato" crnogorsko ime na listi onih koji su se "istakli" u Morači

  • 10

Košarkaši Crvene zvezde  poraženi su od Budućnosti u 3. utakmici finalne serije ABA lige u kojoj su Podgoričani smanjili na 2:1 u seriji.

U atmosferi linča koja je viđena u Morači, crveno-beli su doživeli brojne uvrede, pljuvanja, a neki članovi delegacije crveno-belih i fizičke povrede, a jedan od "batinaša" koji je bez povoda tukao navijače Zvezde prilikom izvođenja iz hale je službenik policije, čiji je identite otkriven.

Klupko oko ljudi koji su divljali na utakmici u Morači se polako "odmotava", a kako prenose podgoričke Vijesti, reč je o Marku Lazoviću, službeniku Sektora kriminalističke policije, koji je sin Zorana Lazovića, bivšeg dugogodišnjeg agenta Agencije za nacionalnu bezbednost.

On je navijače Zvezde, braću N.D. i P.D, koje je odala objavljena fotografija iz hale na Instagramu i koji su umalo linčovani, nastavio da tuče iako je i sam zadužen za red u hali.

Vijesti dodaju da im je ova informacija potvrđena direktno iz Uprave policije, iz koje su im objasnili  da "preduzimaju aktivnosti na utvrđivanju svih činjenica sa predmetnog snimka".

- Izjava policijskog službenika M.L., koji je angažovan u Sektoru kriminalističke policije, a koju je dao na okolnosti navedenog događaja, i snimak, su dostavljeni Odeljenju za unutrašnju kontrolu policije na dalje postupanje - odgovoreno je iz UP.

VIDEO: Isplivao novi skandal: Glavni sponzor Mege pljuvao igrače Zvezde u Morači

Inače, Lazović je sin Zorana Lazovića, bivšeg dugogodišnjeg agenta Agencije za nacionalnu bezbednost, za kojeg Vijesti tvrde da će biti unapređen na mesto pomoćnika direktora Uprave policije, zadužen za "specijalni odsek".

Zanimljivo, Lazović je krajem aprila 2015. napustio ANB sa još 70 kolega koji su penzionisani pod "povoljnim "uslovima. Kako se navodi, zvanični razlog bilo je podmlađivanje kadra zbog priprema za članstvo u NATO. Ipak, on tada nije pristao na penziju već je potpisao sporazumni raskid radnog odnosa kako bi mogao da se vrati u državnu službu.

Da podsetimo, četvrti meč finalne serije ABA lige igra se u petak od 19 sati.

VIDEO: Sin crnogorskog ministra policije pljuje igrače Zvezde

VIDEO: Danijel Alibabić vređao Zvezdu u Podgorici

(Vuk Brajović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dobrica

    19. april 2019 | 18:46

    Svima njima zabraniti ulazak u Srbiju a ako se provuku pravo u corku. Za bolje nisu.

  • Crna Gora

    19. april 2019 | 18:46

    E vidjite ko su varvari i ko ih vodi. Policija i DPS.

  • Pp

    19. april 2019 | 18:44

    Tako. O svakom po nesto sa punim imenom i prezimenom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA