≫ 

Noć velike NBA prozivke: Šruder se rugao Lilardu u pobedi, zvezda Portlanda mu zapušila usta na konferenciji! (VIDEO)

Zaneo se Šruder

  • 1

Košarkaši Oklahome smanjili su na 2-1 protiv Portlanda, što je proteklo uz prozivke Denisa Šrudera na račun Demijana Lilarda.

Tanderi su se vratili u igru pred 18.000 svojih navijača u Oklahomi, dominirao je Vestbruk sa 33 poena i 11 asistencija, Lilard je ubacio 32 poena uz šest asistencija, s time da ga je na kraju u porazu nasmejao Šruder.

Nemački košarkaš je imao solidan učinak sa 17 poena i šest asistencija uz pet skokova za 32 minuta na parketu, a na kraju nije mogao da odoli, imitirao je Lilardovu čuvenu proslavu posle pogodaka koji rešavaju mečeve, uporno i dugo, što je nasmejalo NBA zvezdu.

- Nije se tako ponašao u prve dve utakmice, mislim da je to bilo interesantno. Čekao je toliko dugo, do samog kraja, kada je već sve bilo rešeno - poručio je Lilard.

U drugom meču, Orlando je poražen od Toronta na svom parketu sa 98:93, Sijakam je to predvodio sa 30 poena, u Orlandu je Ros imao 24 poena, a Vučević 22 uz 14 skokova.

Na laganom putu je Boston sa 3-0 protiv Indijane, posle pobede u gostima sa 104:96. Braun je došao do 23 poena u pobedničkoj ekipi, Irving je zabeležio dabl-dabl sa 19 poena i 10 skokova, Evans je parirao sa 19 poena.

U subotu, odigraće se još dva meča po ukusu evropske publike, u 19 časova po našem vremenu, Bruklin će ugostiti Filadelfiju Bobana Marjanovića pri 2-1, a onda će u 23.30 Sparsi igrati protiv Denvera (takođe 2-1).

Kobi Brajant: Samo Srbija može da pobedi SAD u košarci!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kako bilo

    20. april 2019 | 08:35

    Seljak, bar da su izbacili Portland i da je ovo odlucujuca utakmica, pa da razumije covjek... ovako ce ih Portland izbacit i ovaj ce ispadnut samo jos veci jadov:)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA