Šofranac prozivao četnike i ćirilicu, pa okrenuo ploču: To je moje pismo, nisam srbomrzac, neke poruke sam namerno ostavio da prenoće!

Jedan od najpopularnijih sportskih novinara u regionu imao drugačiju izjavu kada je bio hladne glave

  • 51

Veliku buru u Podgorici podigao je, pored košarkaškog meča, poznati sportski komentator Nebojša Šofranac.

On je posle 3. i 4. meča plej-of finala ABA lige, u kojima je Budućnost protiv Crvene zvezde došla do 2-2, ostavljao provokativne komentare na društvenim mrežama, u jednom je čak potkačio ćirilično pismo.

- Mora li svaki četnik pisat ćirilicom? Koja je muka na vas paćenici? Ja kažem bilo jefenomenalno, na svom profilu piši šta god hoćeš, gubi se odavde - bio je komentar Šofranca koji je pokrenuo lavinu, a prethodno je prozivao i Nebojšu Čovića.

Posle toga, Šofranac je gostovao u jednoj emisiji Urban Radija, a Barski portal prenosi deo razgovora tim povodom.

- Neverovatna je činjenica da moj intervju od pre par dana za jedan portal niko nije preneo, da se skrinšotuje i lažno plasiraju poruke sa mog profila. Ćirilica smeta, ona je kriva,...kako i kome ona može da bude kriva? Pola transparenata u "Morači" je na tom pismu, to je i moje prvo pismo iz škole...

- Ja juče nisam ni bio aktivan na toj društvenoj mreži zbog silnih obaveza koje imamo pred ovaj meč broj četiri. Žao mi je što je sve dobilo drugačiju konotaciju i u "Morači" i u "Pioniru". Nisam srbomrzac niti sam ikada bio, ali sam neke poruke namerno ostavio da prenoće na profilu, da bi i drugi mogli da vide čega tu sve ima.

On je prognozirao da će se finale rešiti u 5. meču, koji će se igrati u Beogradu u ponedeljak od 19 časova. Posle pobede za 2-2, Šofranac je slavio kao u transu.

- Oooooooooooo, ovo je stadion, a ne dvorana, guta sveeeee! FENOMENALNO navijanje, fenomenalna utakmica, još jedna topla magična noć, sad veselje, ali slavlje će biti onda kada treba, u ponedeljak u Beogradu! Igramo Kola 28.5+ kao njegovog druga Lebrona.

VIDEO - Šamar usred akcije, Beron na podu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djile

    20. april 2019 | 09:20

    Vi ste pokazali ko ste i sta ste, pozdrav Srbima iz CG a vi ste obicna siptarija. Pokazali ste kad ste priznali Kosovo, odrekli se matice crkve i proglasili crkvu koju niko ne priznaje i nikad nije postojala. Odrekli se Vere

  • vulkanizer

    20. april 2019 | 09:13

    realno crnogorce treba tretirati kao strane drzavljane, od samog ulaska u Srbiju, fino da plate eko taksu pa dalje, radnu dozvolu, more drugih papira... pa nek nastave da pljuju Srbe i Srbiju, treba to otkacit od sebe za sva vremena.

  • bg

    20. april 2019 | 09:00

    Ne dolazi u Beograd!!!NIKAD VIŠE!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA