Filadelfija "brejknula" Bruklin posle opšte tuče igrača: Embid dominirao, pa isprozivao kavgadžiju Dadlija (VIDEO)

Sjajna košarka u "Barkliz Areni"

  • 0

Filadelfija je odgovorila Bruklinu na "brejk" iz prve utakmice, Seventisiksersi su uzvratili pobedom u trećem meču plej-of serije, prvom u Bruklinu, pobedom od 112:108, za vođstvo od 2:1.

Ključnu trojku pogodio je Majk Skot 18 sekundi pre kraja, iz ćoška, za vođstvo 110:108 posle čega je domaći tim prokockao napad za pobedu, a gosti sa penala potvrdili trijumf.

Pogledajte poene Skota za preokret - osam ih je ubacio večeras.

Meč u "Barkliz Areni" obilovao je ubuđenjima, rezultatskom klackalicom u finišu, čak i tučom sredinom treće deonice, kada je Embid oštro faulirao Alena, a Dadli nasrnuo na Kamerunca u čiju je odbranu stao Džimi Batler takođe nervoznom reakcijom.

Epilog gužve bila su isklučenja za Batlera i Dadlija.

Nakon meča Embid je izneo svoje viđenje sukoba sa igračima Bruklina, usput isprozivao Dadlija.

- Pre svega, on je niko, čim na taj način pokuša da radi tako nešto, da nas izbaci iz igre. Ja sam suviše dragocen za tim, zato nisam reagovao, ne zato što sam se plašio. U takvim situacijama treba ostati pribran, ja sam vredniji mom timu nego on njima - poručio je Kamerunac.

Boban Marjanović je na strani pobednika igrao 11 minuta i postigao četiri poena.

Bruklin je, inače, tridesetak minuta, ali je na kraju prosuo sve dobro što je dotad uradio. Filadelfija je odigrala bolje poslednji period, dobila taj deo meča 27:17, što je bilo presudno za epilog utakmice.

Najefikasniji kod Seventisiksersa bili su Embid sa 31 i Heris sa 24 poena, a u poraženom sastavu čak trojica su imala dvocifreni košgeterski učinak - Lavert je ubacio 25, a Rasel i Alen po 21.

Naredni meč serije igra se ponovo u Bruklinu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA