Harden promašio prvih 15 šuteva i opet bio najbolji, u Juti se još čude kako su izgubili utakmicu! (VIDEO)

Hjuston na pobedu od "metle" nad Jutom

  • 1

Košarkaši Hjuston Roketsa pobedili su Jutu Džez i u trećoj utakmici (3-0) prve runde plejofa Zapada NBA lige. Roketsi su ovog puta slavili tesno 104:101.

Džejms Harden je užasno šutirao iz igre i promašio je skoro sve što je uputio ka košu (3/20), ali je po običaju imao "brdo" slobodnih bacanja i pogodio je većinu (14/16) pa je na kraju završio sa 22 poena deset asistencija i čak šest ukradenih lopti.

Pratio ga je Kris Pol sa 18 poena, a Pi Džej Taker i Klint Kapela su imali dabl-dabl učinke u poenima i skokovima. Taker je imao 12 poena i deset skokova, a Švajcarac 11 poena i 14 skokova.

Bek Donovan Mičel je ovog puta povukao Jutu sa 34 poena, ali se ni on nije proslavio u šutu iz igre, niti u čuvanju lopte jer je imao devet izgubljenih.

Neizvesna utakmica je rešena u poslednjih četrdesetak sekundi, a Džejms Harden je na 42 sekunde do kraja pogodio dva penala za 101:97.

Dva bacanja je pogodio i Donovan Mičel, posle čega je Pi Džej Taker promašio jedno i Hjuston je u tim trenucima imao +3, a Mičel šansu da trojkom donese svom timu produžetak.

Imao je otvoren šut na osam sekundi do kraja i nije to iskoristio, Džo Ingls je napravio faul, a Taker je ovog puta pogodio oba slobodna bacanja za 104:99 što je ujedno značilo i kraj za Džezere koji su početkom četvrte četvrtine imali četiri poena prednosti.

Naredni meč, možda i poslednji u seriji igra se u noći između nedelje i ponedeljka.

VIDEO - Greg Popović voli Srbiju ali ne voli da ga po zemlji vozi Paspalj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cocc

    21. april 2019 | 09:27

    Harden je smesan igrac, pa ja bih od toliko suteva vise pogodio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA