Očajna odbrana i loš pristup, ovo je plejof ljudi, ne može tako! Popovič ljut na svoj tim posle poraza u Teksasu (VIDEO)

Sparsi su prokockali pobedu koju su ostvarili u Denveru

  • 0

Trener San Antonio Sparsa Greg Popovič krivi odbranu svoje ekipe za poraz u četvrtoj utakmici (2-2) prve runde plejofa Zapada od Denver Nagetsa (117:103). Ukratko ju je opisao kao očajnu, a Denver kao tim koji je više hteo pobedu.

- Bila je očajna. Nagetsi su se takmičili, a mi nismo. Igrali su dobro, znali smo da će se to dogoditi i nismo reagovali. To je plejof i odgrati tako je veoma razočaravajuće - rekao je Popovič posle utakmice.

San Antonio je u prvoj četvrtini šutirao skoko 80 posto iz igre, a Denver je tokom prvih 12 minuta imao samo jednu asistenciju i zaostatak veći od deset poena. Činilo se da Sparsi drže sve pod kontrolom i onda je Denver proigrao.

- Samo je loš pristup utakmici. Hteli su je više nego mi. Kretali su se bolje, mi smo ih okolo samo faulirali i ponašali se kao da će se desiti samo po sebi - kaže Popovič.

Derik Vajt, momak koji je napravio šou Nagetsima u trećoj utakmici sa 36 poena, u noći između subote i nedelje nije imao ni izbliza dobro veče. Delom je to i zasluga Majka Malouna koji je na njega stavio Gerija Herisa, ali i neiskustva mladog igrača.

Vajt je imao osam poena, četiri skoka i pet asistencija.

- Ovo mu je odlična lekcija. Potpuno je bio drugačiji u prošloj i ovoj utakmici. On je mlad i posvećen momak koji će nastaviti da uči, ovo mu je veliko iskustvo i to je osetio na oba kraja parketa. Svaki igrač mora da prođe kroz to - objasnio je Pop.

Naredna utakmica je na programu u noći između utorka i srede.

VIDEO - Dete od Deda Mraza traži da gleda Jokića u Ol star timu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA