≫ 

Novi trener Sakramenta u velikom problemu, optužen je za seksualno uznemiravanje!

Volton nije baš uz lepe vesti počeo mandat u Sakramentu

  • 4

Trener Sakramento Kingsa, Luk Volton, otpužen je za seksualno uznemiravanje novinarke Keli Tenant u hotelu u Santa Monici u Kaliforniji.

Kako prenose američki mediji, Volton je pozvao novinarku da se sretnu u hotelu u kom je odseo, kako bi diskutovali o knjizi koju je pisala.

Prema sudskim dokumentima, oni su imali poslovne odnose od ranije, a prema tužbi, Volton je prikovao za krevet, dodirivao i ljubio dok se ona opirala, prenosi TMZ.

Navodi se da je na kraju pustio da ide, ali ju je usput još jednom agresivno uhvatio s leđa.

Volton je prošle nedelje otišao iz Lejkersa u Kingse, a klub iz Los Anđelesa se ekspresno oglasio.

- Ovaj navodni incident se dogodio pre nego što je Luk Volton preuzeo Lejkerse. Nikada pre, ili za vreme njegovog rada u klubu nije bilo prijava problema ili incidenta klubu. Da jeste, odmah bismo pokrenuli istragu i obavestili NBA - navode Lejkersi.

Sve se dogodilo kada je Volton radio  Voriorsima kao asistent, a tamo je imao mandat do aprila 2016, kada je postao prvi trener Lejkersa.

VIDEO - Kobi Brajant: Samo Srbija može da pobedi SAD u košarci!

Real je poneo komotnih 2:0 iz Madrida i blizu je Fajnal fora Evrolige. Ali Panatinaikos u gostima i kod kuće je drugi tim. Večeras (20.00) u Atini kvota na keca je 1,70, a na dvojku i kraj ove serije 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Panatinaikos - Real Madrid.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iva

    23. april 2019 | 09:58

    Najlakse je sada optuzit nekoga za sexsualno uznemiravanje

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    23. april 2019 | 09:37

    Постоје такви случајеви силеџија. Познат је случај и једног бившег репрезентативца,који је гле случајности, био играч будућности и пртзна.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA