≫ 

Partizan dobio dva opasna konkurenta za povratak u Evroligu, kreće žestoka borba za vajld kard!

Mogu li crno-beli dobiti prednost u odnosu na Berlin?

  • 10

Privode se kraju borbe za nacionalna prvenstva i mesta u Evroligi, Crvena zvezda je svoje izborila preko ABA titule, dok Partizan ima nadu da može doći do vajld karda. Prepreka će biti i berlinska Alba.

Pobedom Valensije u Evrokupu se otvorilo dodatno mesto za Evroligu, što je mnoge alarmiralo da se uključe u borbu za mesto u eliti.

Partizan je imao jako lobiranje i podlogu za svoje mesto, ali će i Alba izneti jake adute za ulazak u elitu. Kako prenosi Sportando, ako Alba ne izbori mesto kroz Bundesligu, dobiće specijalnu pozivnicu.

Tako se može desiti da tri nemačka kluba igraju - Bajern je već dobio licencu, a postoji šansa da neki treći klub bude ili šampion Nemačke ili finalista, u slučaju da Bajern osvoji titulu.

Takođe, Alba je došla do finala Evrokupa ove godine, što se takođe ceni kao dobar "materijal" za evroligašku konkurenciju, a drugi konkurent Partizana biće i Darušafaka.

U Bundesligi, ostalo je da se odigra pet kola, Bajern je prvi sa 27-2, Oldenburg ima 24-5, a Alba 22-5.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sve na 13 crno

    23. april 2019 | 12:24

    DA SA JEDNE STR PARE AL SA DR STRANE PODRSKA ŽOC CSKA REAL BARSA ITD ....KLUBOVI SA A LICENCAMA I DECENISKIM UGOVORIMA SA EL...BEOGRAD SE SVIDJA SVIMA PIONIR KAD ZAGRMI DAL OD GROBARA DELIJA TRESU SE GACE SVIMA ZA NASE KLUBOVE 💪😎🏀

  • Skorpion

    23. april 2019 | 12:18

    Svi ostali kad cuju da Partizan zeli vajld card, odustace, ko moze da se nosi sa ekipom koja ima trenera od milion dolara.

  • Aleksandar

    23. april 2019 | 12:10

    Katanac more kakva evroliga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA