Čekaj četvrtu! Šta je Neši Iliću značila poruka za navijača i zašto je posle išao na razgovor s Čovićem? (VIDEO)

Sportski direktor Zvezde prišao je jednom navijaču iz partera iza koša i zamolio ga da smiri emocije

  • 18

Košarkaši Crvene zvezde novi su šampioni ABA lige pošto su pobedili Budućnost sa 3:2 u seriji, a ubedljivom pobedom u petom meču 97:54. Početak meča obeležili su incidenti navijača Zvezde koji su upali u teren i krenuli da se obračunaju sa igračima Budućnosti. regaovalo je obezbeđenje, a Podgoričani su otišli u svlačionicu. Meč je kasnio sat vremena i nije se desio ni najmanji incident tokom meča niti je nešto bačeno na parket.

Ipak, krajem druge četvrtine kod rezultata 39:21, navijači iz prvih redova ispod koša su nešto dobacivali sudijama, pa je morao da reaguje Nebojša Ilić koji je prvo na mikrofon upozorio navijače, a onda im je prišao da ih smiri kratko mu je rekao

- Dajte da budemo pametni malo, da završimo utakmicu. Čekaj četvrtu- dobacio je na kraju Ilić, mada nije bilo najjasnije šta je time želeo da kaže.

Pogledajte prilazak Nebojše Ilića iz drugog ugla gde se jasno čuje šta mu kaže.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djole

    23. april 2019 | 16:17

    Kako Nesu mrze priguseni lopatari. Pamte jos one dve titule Zvezde sa pocetka 90-ih kada je Ilic demolirao mladu partizanku sa prosekom u finalima plejofa od skoro 30 poena..

  • Opa

    23. april 2019 | 16:24

    Opet glodari mali miševi komentarišu

  • Delija

    23. april 2019 | 16:12

    Pa cetvrtu titulu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA