≫ 

Marjanović i Filadelfija u polufinalu Istoka, bivši igrači FMP-a i Cedevite isključeni zbog tuče (VIDEO)

Bobi nije učestvovao u sukobu gde su ''deblji kraj'' izvukli Bolden i Musa

  • 0

Košarkaši Filadeflije pobedili su Bruklin u 5. utakmici četvrtfinala plej-ofa Istočne Konferencije NBA lige rezultatom 122:100 i tako ubedljivo stigli do 4:1 u seriji i prolaska u dalju rundu!

Srpski košarkaš Boban Marjanović igrao je 14 minuta u ovom trijumfu, a za to vreme je zabeležio sedam poena i sedam skokova. Pritom je dodao još i četiri asistencije.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Džoel Embid sa 23 poena i 13 skokova, dok su još četvorica košarkaša File bili dvocifreni.

Simons je ubacio 13 poena, Tobajas Haris je zabeležio 12 poena i osam skokova, dok su Enis i Džej Džej Redik dodali po 11 poena.

Holis-Džeferson je sa 21 poenom bio najbolji u redovima Bruklina, a pratio ga je LeVert sa 18 poena. Kurucs je imao 14 poena i sedam skokova, Napijer 11 poena i 10 skokova, a Džo Heris devet poena i sedam skokova.

Meč je obeležio i sukob pred kraj utakmice u koji su bili isključeni bivši igrači FMP-a i Cedevite Džona Bolden i Džanan Musa. Obojica su isključeni, kao i Monro i Kurucs.

Filadelfija će u polufinalu igrati protiv toronta koji je sa 115:96 pobedio Orlando i takođe stigao do 4:1 u seriji.

Kavaj Lenard je sa 27 poena bio najefikasniji, a pratio ga je Siakam sa 24 poena. Lovri je imao 14, Pauel 11, a Ibaka 10 poena.

Kod Orlanda Ogastin je imao 15, Ros i Ivundu po 12, dok je Nikola Vučević zabeležio samo šest poena i sedam skokova.

Podsetimo, Denver je pobedio san Antonio zahvaljujući Nikoli Jokiću, dok je Portland prošao u polufinale posle Lilardove trojke skoro sa pola terena.

>>> Očekivalo se da serija Barselone i Efesa bude najneizvesnija u četvrtfinalu Evrolige, a tako i jeste. Trenutno je 1:1, a večeras (21.00) u Kataloniji kvota na Barsu je 1,50, dok je dvojka 2,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - Efes.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA