≫ 

Direktor ABA lige: Ovo u Beogradu je nastavak onoga iz Podgorice, na snimcima se ne vidi da su igrači Budućnosti udareni!

Takođe, Novosel je ''upro prstom'' i na obezbeđenje

  • 19
KK Crvena zvezda - KK Budućnost Foto: Marko Jovanović

Krešimir Novosel, direktor ABA lige, govorio je o finalnoj seriji Jadranske lige između Crvene zvezde i Budućnosti, odnosno tenziji i neredima koje smo videli u 3. i 5. utakmici.

On je za ''Jutarnji list'' poručio da je tu zatajilo obezbeđenje, kao i da planira da se povuče sa ove funckije.

- Ovo što se dogodilo u Beogradu samo je nastavak onoga što smo gledali u Podgorici. Tu je u pozadini mnogo više stvari koje su eskalirale na tribini. Obezbeđenje nije odradilo svoj posao, parket je sveto tlo na kom nema mesta za navijače - rekao je Novosel.

Krešimir Novosel, direktor ABA lige Foto: MN Press

Osvrnuo se i na kašnjenje 5. utakmice, kao i tvrdnje Crnogoraca da su igrači Budućnosti udareni od strane navijača.

- Čuli smo to, rekli su nam iz Budućnosti, ali nisam video, niti se na snimcima to može detektovati. Kad se Budućnost povukla u svlačionicu, dogovarali smo se predsednik Dodik, Čabarkapa i ja, zajedno sa sudijama, da se utakmica nastavi. Dogovor je bio da se utakmica prekine ako se ponovo i najmanji incident. Obe ekipe su to čule, sudije su procenile da su stvoreni uslovi da se igra, postupili smo prema pravilima - jasan je Novosel.

>>> Baskonija je iznenadila CSKA i ponela brejk iz Moskve. CSKA mora da vrati istom merom večeras (20.30), kako ne bi došao u vrlo nezgodnu situaciju. Kvota na dvojku je 1,70, a na keca 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Baskonija - CSKA.

VIDEO: Skandal u Pioniru, navijači Zvezde napali košarkaše Budućnosti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    24. april 2019 | 09:49

    Као што рекох, узрок малих непријатности у петој је трећа утакмица. Према томе милогорци немају за чим да жале, јер су изгубили на терену, а Звезда је опет показала да је већа од било каквог државног пројекта. Знају то још неки..

  • Boba

    24. april 2019 | 11:41

    Bio sam na sve tri utakmice u pioniru,gledao obe iz podgorice.Treca je bila vrhunac nasilja nad igracima i funkcionerima zvezde a sta bi bilo da je Covic dosao u halu.Pola sata izivljavanja i pljuvanja igraca i pom.trenere Topica tokom zagrevanja i nikom nije palo na pamet da ode u svlacionicu.U petoj u pioniru je pet,sest navijaca pravilo parodiju driblajuci loptom igrace buducnosti a noris kol je stao u gard provocirajuci a pre toga je gadjao loptom kamermana,trajalo par minuta i otisli su u vlacionicu.Nijedan incident nije bio na zagrevanju i tokom utakmice.Jedini nacin da ovaj tim buducnosti sa trenerom repesom da pobedi zvezdu u pioniru je da sude i priznaju koseve buducnosti duplo a i tada bi bilo gusto.Razbili smo ih i oducili od kosarke.

  • Zemun1

    24. april 2019 | 10:30

    Sve tacno i precizno. Milogorci nema kukanja. Sportski pozdrav 🙋

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA