≫ 

Da je Zvezda poslala privatni avion, lično bih otpevao "Izađi mala"! Poznati pevač oduševljen pesmom Delija u Pioniru

Orilo se pre petog meča finala ABA lige: Izađi mala, izađi mala, izađi bar na čas...

  • 10

Bilo je tenzija uoči odlučujuće utakmice ABA lige između Crvene zvezde i Budućnosti, ali i dobre pesme na tribinama hale "Aleksandar Nikolić".

Hit "Izađi mala" je pre tri decenije otpevao Ferid Avdić, a navijači Zvezde su ga se dosetili dok je trajala neizvesnost hoće li igrači Budućnosti uopšte istupiti na parket.

Početku utakmice u Beogradu prethodili su incidenti, kada su navijači crveno-belih na terenu provocirali i gađali raznim predmetima košarkaše gostiju, posle čega su se Podgoričani povukli u svlačionicu.

Odlaganje početka meča je trajalo skoro sat vremena, a za to vreme su oni sa tribina zapevali: izađi mala, izađi mala, izađi bar na čas. Hoću da te vidim, hoću da te ljubim, hoću da ti čujem glas.

- Ovo je jedno divno iznenađenje da se ova pesma, nakon što je 1985. godine bila veliki jugoslovenski hit, ponovo zapeva u Beogradu. Drago mi je da se pesma "povampirila" nakon toliko godina, jer nije mala stvar kada je 10.000 ljudi uglas zapeva. A da su poslali privatni avion po mene mogao sam im je ja uživo zapevati - poručio je Avdić u razgovoru za bosanski Ekspres.

Da podsetimo, igrači podgoričkog tima su izašli i odigrali utakmicu sa Zvezdom, a crveno-beli su sa 97:54 razbili Budućnost, postali šampioni regiona i obezbedili povratak u Evroligu.

VIDEO - Delije grme pred Budućnost

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc...

    25. april 2019 | 11:28

    Ovako sprdanke sa KK Budućnošću,koje je sama isprovocirala lošom provokacijomi neizlaskom na teren,samo je još i nagovestilo debakli sa -43!!!!

  • zekki

    25. april 2019 | 11:06

    Svaka cast na izjavi !

  • dskv

    25. april 2019 | 11:03

    Brat

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA