≫ 

Prvo oglašavanje Repeše posle serije sa Zvezdom: Trauma za čitav klub...

Dojučerašnji trener Budućnosti se i na kraju mandata oglasio preko zvaničnog sajta podgoričkog kluba

  • 22
Jasmin Repeša, Dragan Bokan Foto: Marko Jovanović

Hrvatski trener Jasmin Repeša neslavno je završio epizodu na klupi podgoričke Budućnosti, ABA tron nije odbranjen, pa je i razlaz sa crnogroskim klubom bio očekivan.

Repeša se u četvrtak, preko zvaničnog sajta, prvi put oglasio od odlaska iz Budućnosti i ponovo osvrnuo na dešavanja u turbulentnoj finalnoj seriji za Zvezdom.

- Pre svega, želim da zahvalim svima na toplom prijemu i podršci. Hvala klubu, navijačima, upravnom odboru i predsedniku kluba na protekla četiri meseca, koja će mi ostati u lepom sećanju. Od srca zahvaljujem igračima i stručnom štabu na saradnji u ovoj od početka teškoj sezoni, koja nije završila kako smo želeli i očekivali. Ipak, ne treba zaboraviti da jedna sezona ne čini klub. Sport nije pitanje života i smrti. Budućnost Voli ima sve najbitnije preduslove - stabilnost, finansijsku strukturu, navijače, podršku i entuzijazam, iz godine u godinu raste i napreduje, ide uzlaznom putanjom.

Dodao je da su dešavanja u beogradskim mečevima ostavila traga na sve u klubu.

- Svi smo imali grešaka, ne poričem, ali ko radi, taj i greši. Žao mi je što se sve ovako završilo. Ne u sportskom, nego u ovom drugom segmentu, koji nije u skladu sa mojim poimanjem sporta i života. Dobronamerno sam ukazivao na to od prve finalne utakmice. Žao mi je ako je neko to pogrešno protumačio. Kao čovek nisam opravdao ono što se dešavalo na trećoj utakmici finala. Način na koji je finale završeno je ostavilo traumu, ne samo meni, nego i svima nama iz kluba. Još jednom toplo zahvaljujem svima, želim Budućnost Voliju puno sreće u daljem radu, sa nadom da ako regionalna košarka opstane, bude drugačija od ove finalne serije.

VIDEO: Izjava jasmina Repeša nakon druge utakmice finalne serije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Бане

    25. april 2019 | 17:28

    Јао мукице... трауме 20+,30+,40+ ... па наравно да ће имари трауме цео живот... још није хтео да дође на конференцију за штампу... то нешто познато??!!

  • Sr. Mitrovica

    25. april 2019 | 17:40

    Pa zar su mislili da i ove godine ukradu titulu Aba lige. Neka pogledaju svoje dvorište od prošle sezone, kako su sejali tako su žnjeli. Svaka akcija ima reakciju. Što se tiče odlazaka posle debakla, Repeša, Bitatze, zna se ko prvi napušta brod koji tone.

  • Boba

    25. april 2019 | 17:25

    Mislio sam da je trener Repesa gospodin jer je uvek odavao takav utisak ali me je razuverio ponasanjem i izjavom posle druge utakmice.Mozda je i bilo neko pljuvanje ali ne tako kako je on prikazao i to je namerno uradjeno da se napravi atmosfera za trecu utakmicu u moraci gde je bilo sto puta gore a on je cutao.Ispao je los covek koji ogromnu razliku u korist protivnika opravdava smesnim pricama.Po njegovoj logici bi onda svaki domacin popljuvao trenera gostiju i razbio ih sa 38 i43 razlike.Ispao je smesan,sta je trebao Tomic da uradi posle morace ali je ostao dostojanstven.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA