≫ 

Neverovatni Jokić ušao u istoriju Denvera: Pogledajte poen kojim je Srbin već postao legenda Nagetsa (VIDEO)

Kakva noć za Nikolu Jokića, kakva noć za kompletnu franšizu

  • 1

Nije Nikola Jokić protiv San Antonija upisao samo rekord karijere u NBA ligi, nego je sa tim košgeterskim učinkom ušao i u istoriju Denvera.

Naime, Jokić je sa 43 poena stigao do rekorda franšize u plej-of utakmica koji su do sada držali Karmelo Entoni i Aleks Ingliš sa po 42 poena.

- Ova partija jeste najbolja u mojoj karijeri, ali ti, nažalost, nije bilo dovoljno za pobedu - rekao je Jokić

Pored 43 poena, Srbin je imao i 12 skokova i devet asistencija, a čak 27 je ubacio u drugom poluvremenu.

Denver sedmi meč igra kod kuće u noći između subote i nedelje, a vi u nastavku možete videti koš kojim je Jokić ušao u istoriju franšife:

>>> Barselona je u trećem meču doživela debakl od Efesa, i večeras (21.00) ima priliku da se popravi. U suprotnom, priča je gotova. Kvota na keca je 1,50, a na novu dvojku 2,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - Efes.

>>> Kvota da će CSKA večeras od 20.30 završiti posao i da će obezbediti plasman na Fajnal for koji se igra baš u Baskonijinoj dvorani je 1,70, dok je kvota na keca 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Baskonija - CSKA.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bosiljka

    26. april 2019 | 08:42

    Neverovatan i najbolji prosto cudo od deteta.Bravo Nikola, na radost tvojih roditelja i porodice.Svi smo ponosni na tebe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA