≫ 

Svaki put kad izvedem Jokića smo kao davljenici dok se ne vrati u igru! Meloun otkrio jedini način da Denver održi "glavu iznad vode" tokom cele utakmice (VIDEO)

Meloun ima rešenje kako da Denver odvede do druge runde plejofa

  • 0

Trener Denver Nagetsa Majkl Meloun rekao je šta je boljka njegovog tima u seriji protiv San Antonio Sparsa - Nikola Jokić.

Ili preciznije, periodi kada Jokić izađe sa terena. Nagetsi su u noći između četvrtka i petka poraženi u šestoj utakmici prve runde Zapada 120:103 od San Antonija koji je ključnu seriju napravio početkom četvrte deonice kada je Jokić bio na klupi.

- Od skoka za loptu nismo igrali odbranu. U prvoj četvrtini su nam dali 34 poena, a do kraja smo primili 120 i nismo bili na nivou. Sparsi su takođe zaslužni za to. Sezona im je zavisila od ovog meča i uradili su šta su morali. Dobro je što smo izborili sedmu utakmicu, a imamo najbolji skor kod kuće - rekao je posle meča trener Denvera.

Jokić je Sparsima ubacio 43 poena (rekord karijere i klupski rekord u plejofu), uz 12 skokova i devet asistencija, ali Meloun ima "recept" za odlučujući meč.

- Pri kraju treće i početkom četvrte bila je serija 22:4 za njih. Rudi Gej je bio važan faktor, a njihova klupa je nadigrala našu - kazao je Meloun i na pitanje o Jokićevoj partiji dodao da će možda morati da mu "pojača" minutažu.

- Nisu mu oduzeli tu plejmejkersku sposobnost, imao je devet asistencija, jedna mu je falila za tripl-dabl. Možda će morati da igra 48 minuta. Svaki put kad ga izvedem iz igre, pravili su seriju. Kao da smo davljenici dok ga ne vratimo u igru. On je MVP kandidat sa razlogom. Šteta što je tako dobar učinak nije nagrađen pobedom - prokomentarisao je Majk Meloun.

Analize su pred meč bile naklonjene domaćinu u AT&T centru jer je veoma teško pobediti "Mamuze" na njihovom parketu. Međutim, još je teže pobediti Denver u Koloradu.

- Dobra stvar za nas je što se vraćamo na domaći teren. Imamo najbolji učinak na svom terenu ove sezone u NBA - rekao je Meloun i istakao da su u Teksasu Sparsi imali više skokova, a Nagetsi više izgubljenih lopti.

VIDEO - Dete od Deda Mraza traži da gleda Jokića u Ol star timu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA