Pešić našao lek za Micića i Larkina: Blaugrana izborila majstoricu u borbi za Fajnal for! (VIDEO)

Barsa nije pala posle "stotke" Turaka

  • 1

Košarkaši Barselone pronašli su rešenje za Šejna Larkina i Vasilija Micića i pobedili su Anadolu Efes u četvrtoj utakmici četvrtfinala Evrolige sa 82:72.

Barsa je u Palau Blagurani izborila peti odlučujući susret, a predvodio ju je Kajl Kjurik sa 19 poena. Ante Tomić je postigao 13, a Kevin Serafan i Kris Singlton su imali po 12 poena.

U timu Efesa je Larkin bio najefikasniji sa 20, tri manje je imao Krunoslav Simon, a Vasa Micić je ovog puta zatajio sa po četiri poena, skoka i asistencije.

Rodrig Boboa s jednom i Larkin sa dve trojke pomogli su svojoj ekipi da posle prvih deset minuta ima sedam poena prednosti pa u tim trenucima nije mnogo bolela promašena trojka Efesa na isteku uvodne četvrtine, iako je mogla da donese turskom timu dvocifreni plus.

Barsa je uspela da se približi do sredine druge četvrtine, ali je Efes na poluvremenu vodio 38:36. U nastavku je Tomić započeo preokret dvojkom, da bi posle samo tri i po minuta i serije 12:2 Barselona vodila 48:40.

Efes je pao u igri, pa je Pešićev tim nastavio da povećava razliku do +15, da bi sa 63:50 ušao u poslednju četvrtinu.

Larkin i Boboa su povukli Efes i smanjili zaostatak na sedam poena, ali je na dva i po minuta do kraja Kjurik fauliran na šutu za tri poena i hladnokrvno je pogodio sva tri bacanja posle čega povratka Efesu nije bilo.

Peta utakmica se igra prvog maja u Istanbulu.

VIDEO - Vasilije Micić nakon poraza od Fenerbahčea

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA