Ekskluzivno: Arena sport preuzima pravo prenosa NBA lige od Sport kluba

Uz ABA ligu, od naredne sezone i najbolja košarka na Areni

  • 20

NBA liga se sa pojačanom pažnjom ponovo prati u Srbiji, razlog su, naravno, sve važnije uloge srpskih košarkaša u svojim ekipama predvođenih Jokićem, Bogdanovićem i Bjelicom, koje ste do sada mogli da pratite na kanalima Sport kluba (SBB).

Sa akcentom na "do sada".

Jer, kako saznajemo, utakmice najjače košarkaške lige na svetu od naredne sezone biće "dislocirane" na kanale Arene sport (Telekom), koja je uspela da isposluje ekskluzivno pravo prenosa NBA lige.

Ljubitelji košarke će, tako, od takmičarske 2019/2020. imati "na dlanu" dve atraktivne lige na jednom mestu, pošto će ABA i u narednom periodu biti pod okriljem Arene sport.

Evroliga će, kao i do sada, biti prenošena na Sport klubu.

Možda je mali nagoveštaj "odlaska" najbolje košarke sa Sport kluba i promotivna reklama EON paketa u okviru SBB mreže, u kojoj, sem fudbalske ponude engleske Premijer lige, nema značajnijeg košarkaškog sadržaja kao "tizer".

Nova NBA sezona prema sadašnjem planu trebalo bi da počne u oktobru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    30. april 2019 | 15:39

    Ovo što ima u Srbiji nema ni u Bangladešu. Ako se operateri bore za tržište mogu da razumem ali ne mogu da razumem zašto ja kao korisnik SBB operatera ne mogu da platim i da odgledam neki dogadjaj koji ima samo na Areni i obrnuto. U celom svetu možeš ako želiš da gledaš neki dogadjaj koji nema u standardnoj ponudi tvog operatera. Platiš i bude ti otključan kanal. Da li neko misli da ćemo svake nedelje menjati operatera samo da bi video nešto na Areni ili Sport klubu?

  • SRBin bre

    30. april 2019 | 14:33

    Sad 90% Srbije nece moci da gleda NBA

  • Војвода од Србије

    30. april 2019 | 17:43

    Мало да и Србија победи!!! Свака част за Телеком 100% Српску фирму. Док цео свет (западни и источни) увек пре купује домаће једино код нас контра! United SBB зна се и ко су и одакле су, али полако долази на своје...надам се као користик Телекома да је ово само наставак враћања на лидерску позицију!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA