≫ 

Grčki frik se razgoropadio i razbio Boston: Milvoki izjednačio na Istoku! (VIDEO)

Briljirao je as Baksa, dok je superstar Seltiksa potpuno podbacio

  • 0

Milvoki Baksi su izjednačili u seriji protiv Boston Seltiksa na 1:1 posle sjajne igre u drugoj utakmici polufinalne serije Istoka, gde su slavili sa 123:102.

Briljirao je Janis Adetokumbo, koji je imao dabl-dabk zlubaj sa 29 poena i 10 skokova, a pratio ga Kris Midlton sa 28 poena, dok je Erik Bledso ubacio 21.

U redovima Seltiksa podbacila je glavna zvezda ekipe - Kajri Irving, koji je postigao svega 9 poena uz katastrofalan šut iz igre (4 od 16). Izdvojili su se Markus Moris sa 17 poena, Džejlen Braun sa 16 i Al Horford sa 15 poena.

Baksima je dovoljna bila treća četvrtina da se potpuno odlepe i da naprave krucijalnu razliku. Taj period igre dobili su sa 39:18 i do kraja je bilo samo pitanje koji će biti krajnji rezultat u njihovoj pobedi.

Serija se sada seli u Boston, gde će biti odigrane naredne dve utakmice. Naredni meč na programu je 4. maja u dva sata posle ponoći.

Pogledajte i sve poteze fenomenalnog "grčkog frika":

U drugoj utakmici večeri Golden Stejt je savladao Hjuston sa 115:109 i došao do vođstva od 2:0 u seriji na Zapadu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA