≫ 

Jokić kao da na svakoj utakmici ima tripl-dabl, ali šta kad on izađe: Nikolin saigrač rekao ko je "iks faktor" Denvera

Kada na parketu nema Jokića, Milsap je tu da sačuva konce igre Nagetsa

  • 0

Bek Denver Nagetsa Džamal Marej pričao je posle četvrte utakmice polufinala Zapada NBA lige o tome šta je bio problem nakon poraza u produžecima trećeg meča i o tome ko je "lepak" ekipe.

Marej je četvrtu utakmicu protiv Portland Trejlblejzersa rešio sa šest vezanih penala u završnici i postigao je ukupno 34 poena. Denver je slavio 116:112 u Moda centru u Oregonu i serija se sada sa 2-2 seli u Kolorado, na Denverov teren.

- Volim slobodna bacanja. Svi znaju da volim slobodna bacanja, a saigrači su mi verovali da mi daju loptu u tim situacijama - rekao je Marej posle utakmice.

Denver i Portland su odigrali veoma težak treći meč koji se otegao na četiri produžetka. Nikola Jokić je tada bio kao izduvana guma posle 65 minuta na parketu, a Nagetsi su poraženi trojkom Rodnija Huda petnaestak sekundi pred kraj.

- Fizički je to bila iscrpljujuća utakmica, ali je veći problem bio mentalni. Morali smo da se vratimo spremni i da se sa energijom suprotstavimo jakom timu. Da dobijemo ono što treba u napadu i da ih zaustavimo u odbrani - kaže Marej.

Prošle godine je bilo mnogo kritika na račun skupog ugovora koji je dobio sada 34-godišnji veteran Pol Milsap da bi došao u Denver Nagetse, ali je Marej objasnio zbog čega je Pol, osim odbrane ključan za ekipu.

- Milsap je tu već neko vreme za naš tim kao veoma bitan faktor. Jokić je imao tripl-dabl, čini se kao da to radi u svakoj utakmici. Ali Pol je taj čovek koji nas sve okupi kada Jokić izađe iz igre - objasnio je Marej.

Naredni meč Nagetsa i Blejzersa je osmog maja u Pepsi centru.

VIDEO: Jokićeva faca pošto je slučajno isčupao mikrofon je neprocenjivo blago

VIDEO - Dete od Deda Mraza traži da gleda Jokića u Ol star timu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA