Muke za Željka Obradovića pred Fajnal for Evrolige: Datome i Lovernj definitivno otpali, drama oko Kalinića i Veselog!

Biće pakleno teško Fenerbahčeu bez nekoliko ključnih igrača

  • 2

Košarkaši Fenerbahčea Luiđi Datome i Žofre Lovernj definitivno će zbog povrede propustiti Fajnal-for Evrolige u Vitoriji.

Klub iz Istanbula saopštio je i da su Nikola Kalinić i Jan Veseli u procesu rehabilitacije i da će odluka o njihovom nastupu biti doneta pred odlazak u Baskiju.

Trener vicešampiona Evrope Željko Obradović sigurno je ostao bez dvojice bitnih igrača, Lovernja, koji beleži 8,5 poena u proseku, kao i Datome sa devet poena.

Lovernj je van tima još od februara zbog povrede zgloba, zarađene u polufinalu Kupa Turske, dok je italijanski šuter zadobio povredu lista krajem prošlog meseca.

Fenerbahče se u polufinalu F4 Evrolige sastaje sa Anadolu Efesom 17. maja, a u drugom su Real Madrid i CSKA.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ΓΑΥΡΟΙ ΜΟΥΝΙΑ

    8. maj 2019 | 12:25

    Jako Žoc , ponovi Huventud šampione! Znam da će panteri plakati ako uzmeš još jedan trofej Evropski, jer njima su sve ambicije uprte u super ligu u košarci jer u Evropskim takmičenjima imaju maksimalni uspeh iz 76'(dok su postojali, to je ona pokojna zvezda) na šljaci😂😂

  • Davor

    8. maj 2019 | 11:46

    Svaku utakmicu 100%, od igraca stalno trazi maksimum, i protiv CSKA i protiv Istambulspora, nema taktiziranja samo goni, ok je to i ide se stalno na pobjedu al igraci nisu strojevi treba nekad i taktizirati, sad to sve dolazi na naplatu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA