≫ 

Nova skandalozna situacija u NBA u režiji sudija: Klej Tompson iz auta izveo akciju za pobedu protiv Hjustona (VIDEO)

Vrlo diskutabilan momenat koji je odlučio utakmicu

  • 1

Golden Stejt Voriorsi došli su do, možda i krucijalne pobede u polufinalnoj seriji zapadne konferencije sa Hjustonom, poveli su 3:2 pred novi meč u Teksasu, i to uz jedan vrlo diskutabilan momenat. 

Naime, navijači bruje na društevnim mrežama o akciji domaćeg tima u samoj završnici, pri vođstvu 102:99, kada je Klej Tompson umalo izgubio loptu, a onda je u "poslednji čas" ostavio u terenu, kasnije i poentirao za pobedu - 104:99.

Ipak, ono što je predmet polemika je da li je bek Voriorsa u trenutku kada je bio pod pritiskom Pola i Hardena, na vreme izbacio loptu.

Teško je utvrditi i nakon nekoliko pregledavanja sporne situacije da li je Tompson, pre nego što je zagazio duboko u aut, izbacio loptu, koja je u nastavku akcije završila ponovo u njegovom posedu, a on je smestio u koš nekoliko sekudni pre kraja.

Inače, sporna situacija se dogodila 11 sekundi pre isteka vremena.

Sudije definitivno nisu bile na visini zadatka u ovoj situaciji, tačnije sudija koji je stajao tik uz Tompsona, koji čak nije gledao u noge igrača kod kog je bila lopta, nego mu je pogled ostao gore.

Pogledajte još jednu spornu situaciju, takođe iz meča Golden Stejta i Hjustona, u regularnom delu sezone. Tada je Durent, ne sa jednom, nego sa obe noge duboko zagazio u aut, a udije ostale "neme".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cc

    9. maj 2019 | 18:25

    Pa izbacio je loptu pre nego sto je izasao u aut,lopta je vec bila izbacena kad je izasao u aut.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA