≫ 

Dok mu je grb Armije BiH virio ispod sakoa, Nurkić najavio pobedu nad Jokićem: Ne zovu me zver bez razloga (VIDEO)

Reprezentativac Bosne bio je dobro raspoložen posle pobede Portlanda nad Denverom

  • 11

Jufus Nurkić napravio je neverovatn skandal na šestoj utakmici između Denvera i Portlanda, gde je njegova ekipa slavila sa 119:108 i došla do izjednačenja u seriji.

Bosanski reprezentativac je na meč došao u majici Armije BiH, sa imenima ljudi koji su ratovali sa Srbima tokom devedesetih. Bila je to neverovatna provokacija Nurkića, baš pred Jokićem, koji je posle meča pokazao veličinu u izjavi o njemu.

Nurkić je posle meča bio dobro raspoložen, pa je u kameru, dok mu je ispod sakoa virio grb Armije BiH , komentarisao meč i izneo očekivanja da veruje u pobedu u sedmom meču, koji je na programu u Denveru.

- Mislim da smo izašli prilično dobro i da smo se vratili uprkos svemu. Bili smo dobri, ovo je za mene bilo kao poslednja utakmica, treća četvrtina je bila teška, nismo odgovorili dobro, pokušavao sam da budem tu, da mogu da vide moje lice i moju podršku. Uzbuđen sam, sedma utakmica je pred nama. Pritisak je sada na njima mi igramo bez pritiska, verujem u pobedu - rekao je Nurkić, koji je posebno pohvalio navijače.

- Voleo bih da sam mogao da igram pred njima sada. Oni su neverovatni, podržavaju nas fantastično, zahvalan sam što ih imamo - dodao je reprezentativac BiH, koji je poručio da se odlično oseća uprkos povredi i podsetio na svoj nadimak.

- Osećam se sjajno, ne zovu me zver bez razloga - uz osmeh je poručio Nurkić.

 

Odlučujuća sedma utakmica na programu je u noći između nedelje i ponedeljka, jedan sat posle ponoći.

VIDEO: Jokićeva faca pošto je slučajno isčupao mikrofon je neprocenjivo blago

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA