≫ 

Haos na košarkaškom finalu! Spajdermen uleteo na teren, povredio igrača, pa ga grubo demaskirali (VIDEO)

Momak je, kaže, samo hteo da skrene pažnju na sebe i poruku da širi ljubav

  • 0

Peta utakmica finala filipinskog plej-ofa izemđu Magnolije i San Migela prekinuta je zbog upada muškarca u odelu superheroja Spajdermena. 

Pomenuti je, kako je kasnije objasnio u policijskoj stanici, samo hteo da pošalje poruku mira, ali je umesto toga napravio haos na terenu povredivši jednog igrača San Migela. Filipinski Spajdermen se odjednom pojavio na parketu i naleteo na centra Žune Mar Faharda, udario ga je u vilicu nehotice, posle čega su ga brzo savladali pripadnici obezbeđenja.

"Uljez" je naprečac postao glavni akter utakmice, svetla kamera bila su na njemu sve vreme dok su ga sprovodili u prostorije u Areni, gde su ga i demaskirali, i uhapsili dvojicu njegovih pomagača.

Momak je priznao da je samo hteo da pošalje važnu poruku uoči izbora na Filipinima.

- Samo sam želeo svima da pružim ljubav. To je sve. Ništa više - pričao je vidno uznemireni Spajdermen ,pre nego što je završio u pritvoru.

On se izvinio košarkašu kog je povredio pravdajući se da zbog  maske nije mogao najbolje da vidi.

- Moja poruka je ljubav, prema tome ja ne želim da uradim ništa da povredim druge. Nisam ga video (košarkaša). Faharado je taj koji je naleteo na mene - rekao je "paukoliki".

Epilog svega je tužba koju će protiv njega podneti klub organizator utakmice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA